Vandaag de dag communiceren we maar wat veel via onze mobiele telefoon. Niet alleen voor werk of met onze vrienden en familie, maar ook op het gebied van de liefde. Het is dus belangrijk om de nodige skills te hebben als het op flirten via WhatsApp aankomt.

Flirten via WhatsApp

Flirten via WhatsApp klinkt misschien wat onwennig, maar het kan een goede manier zijn om haar ook voor én na jullie date(s) te vertellen dat je haar echt ziet zitten. Buiten het feit dat het belangrijk is om een goede profielfoto te kiezen, zijn dit drie handige adviezen om op te volgen als jij haar hart wil veroveren.

1. Let op wanneer je iets (terug) stuurt

Het lastige aan flirten via WhatsApp is het moment waarop jij iets stuurt. Zorg er in elk geval niet voor dat je haar expres heel lang laat wachten voordat je iets terugstuurt, zeker als je daar gewoon tijd voor hebt. Dat hard to get spelen is oneerlijk en – geef toe – als de zaken zouden zijn omgedraaid zou jij het ook niet chill vinden om vanuit het niets een radiostilte te krijgen. Stuur ook niet te veel berichtjes achter elkaar als je éven geen antwoord krijgt. Dat kan opdringerig aanvoelen voor haar.

flirten via WhatsApp

2. Wees oprecht geïnteresseerd/attent

Dit is eigenlijk een rare tip, want natuurlijk ben jij oprecht en geïnteresseerd. Toch betekent flirten via WhatsApp dat je soms nét even een stapje extra doet. Probeer goed te onthouden wat ze je vertelt over afspraken of plannen en vraag later (of tijdens) haar bezigheden hoe het gaat. Appjes in de ochtend of juist voor het slapengaan zijn ook goede manieren om haar te laten merken dat je veel met haar bezig bent. Zo voorkom je dat ze denkt dat je haar alleen maar benadert wanneer het jou uitkomt, of dat je alleen maar op jezelf bent gericht.

3. Maak haar aan het lachen

Een belangrijk aspect aan flirten via WhatsApp is humor. Van memes en foto’s tot een geslaagde openingszin: ook al zien jullie elkaar niet face to face, probeer toch een glimlach op dat mooie gezicht te toveren. Zo is de kans groot dat als jullie eenmaal op date zijn, het ijs sneller is gebroken en ze al een voorproefje heeft van jouw (natuurlijk erg sterke) gevoel voor humor.

Is het naast het flirten via WhatsApp tijd voor een date in real-life? Check dan hoe je zorgt voor een perfecte date.