Snelle auto’s maken nou eenmaal een deel uit van de hedendaagse rapcultuur, dus ook MC Snelle moet hierin mee gaan. Daarom werpen we dit keer een blik op de auto waar Snelle de komende tijd in te zien is, want dat is echt een beest uit het hoogste segment.

De tijdelijke, nieuwe auto van Snelle

Snelle is de afgelopen tijd razend populair geworden in ons kleine landje. Met alle aandacht, deals en nummers die hij uitbrengt verdient hij natuurlijk een leuk centje. Hiermee kocht hij eerst al eens een Audi Q3 die hij later al gauw inruilde voor een snelle SQ7, maar nu mag hij tijdelijk nog een prachtige Audi aan zijn collectie toevoegen. Snelle gaat namelijk samenwerken met Pouw Exclusive en die hebben hem een mooie R8 mee gegeven om een tijdje van te genieten. Het leukste is misschien wel dat jij de kans hebt om er een stukje in mee te rijden, want ze gaan twee willekeurige mensen ophalen die meedoen aan de actie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle)

De desbetreffende R8 is niet zomaar even een afgedankte uitvoering. Het gaat namelijk om een 2019 5.2 performance quattro uitvoering. Een 10 cilinder motor die maar liefst 620 pk produceert en een 580 Nm koppel. De auto lanceert in 3.1 seconden naar de 100 en heeft een topsnelheid van 331 kilometer per uur. Het is dus een fantastisch presterende auto die ook nog eens een heerlijk motorgeluid produceert. Snelle mag in zijn handjes knijpen met deze auto.

Rapper Snelle

De nieuwe auto van Snelle komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Lars Bos, aka, Snelle is de afgelopen jaren een van de bekendste artiesten van Hollandse bodem. Hij kwam goed aan het licht na zijn 101-Barz-sessie en is sinds dien niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie en televisie. Hij begon als rapper, maar is inmiddels op meerdere vlakken bekend.