Vraag het aan je vrienden en iedereen zal het er ongetwijfeld over eens zijn: Angelina Jolie is én blijft een prachtige vrouw. Dat ze echter ook een knap staaltje kan acteren, wisten we al langer. Binnenkort is ze te zien in de actiefilm Those Who Wish Me Dead.

Het plot van Those Who Wish Me Dead

Those Who Wish Me Dead is gebaseerd op een boek van de schrijver Michael Koryta. In de film speelt ze de rol van Hannah Faber. Zij heeft als brandweervrouw in de Amerikaanse staat Montana de taak om heftige bosbranden te blussen. Tijdens één van haar acties is ze haar team kwijtgeraakt, waar ze behoorlijk kapot door is. Haar nieuwe functie is op een brandtoren: minder heftig. Alles verandert als ze opeens een jongen aantreft die op de vlucht is. Hij was getuige van de moord op zijn vader en wordt nu zelf achtervolgd door de huurmoordenaars. De huurmoordenaars zijn op zoek naar de jongen én creëren bewust een bosbrand om hun sporen uit te wissen. Hannah en de jongen zullen moeten vluchten én vechten om de brand en de moordenaars te overleven.

Those Who Wish Me Dead

Binnenkort is Angelina Jolie ook te zien in het Marvel universe

Angelina Jolie was eerder al te zien in vette actiefilms. Tomb Raider, Salt, Wanted en The Tourist: het actiegenre is haar niet onbekend. wat dat betreft kunnen we met zekerheid zeggen dat Those Who Wish Me Dead zomaar eens één van de vetste films kan worden van 2021. Wellicht is de actiefilm een voorproefje van de superhelden Eternals. Dat wordt namelijk één van de Marvel films die we in 2021 kunnen verwachten. Jolie zal daarin de rol van Thena gaan spelen.

Cast, regisseur en releasedatum van Those Who Wish Me Dead

Naast Angelina Jolie zijn er nog meer bekende acteurs te zien in de film. Denk aan Aidan Gillen (Littlefinger in Game of Thrones), Jon Bernthal (Shane in The Walking Dead) en acteurs Nicholas Hoult en Tyler Perry. Ze worden geregisseerd door Taylor Sheridan, regisseur van onder andere Hell or High Water. Those Who Wish Me Dead staat op de planning voor een Amerikaanse bioscooprelease op 14 mei. Nu maar hopen dat we de film tegen die tijd ook kunnen zien. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de trailer.