In 2020 had Marvel niet veel in de aanbieding voor de fans. Maar in de aankomende jaren maken ze dat meer dan goed. We beginnen natuurlijk eerst met 2021. Daarom zetten we alle Marvel-films die in 2021 uitkomen op een rijtje.

Alle Marvel-films in 2021

Dit jaar staan er een hoop nieuwe Marvel-films op de planning. We nemen ze graag even met je door. Wel zo leuk om te weten waar je naar uit kan kijken, toch?

1. Morbius

We beginnen het jaar goed met de Marvel-film Morbius. De Spider-man schurk krijgt zijn eerste eigen film. Jaredo Leto van ‘Suicide Squad’ speelt de hoofdrol dus we kunnen er wel het een en ander van verwachten. Morbius is de eerste film die we verwachten in 2021.

Releasedatum Morbius: 18 maart 2021

2. Black Widow

Eigenlijk zou deze Marvel-film al in 2020 uitkomen, maar door de huidige situatie had de productie zwaar te lijden. Maar in 2021 gaat de Marvel film van Black Widow er toch echt komen. Scarlett Johansson terug als Natasha Romanoff. De geruchten gaan ook dat Robert Downey Jr. weer in het pak van Iron Man kruipt. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Releasedatum Black Widow: 5 mei 2021

3. Venom: Let There Be Carnage

De eerste Venom-film was een ongekend succes. Daarom komt er een extra deel van de populaire Marvel-film in 2021. Tom Hardy keert terug als Venom en komt oog in oog te staan met Carnage. wij kunnen er niet op wachten om alle actie te bekijken.

Releasedatum Venom: Let There Be Carnage: 24 juni 2021

4. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

En we zijn nog lang niet klaar. De Oosterse Marvel-film geïnspireerd op de comics uit de jaren ’70 landt ook in 2021. Een bijzondere productie van Marvel, omdat voor het eerst het grootste gedeelte van de cast een Oosterse achtergrond heeft. De opnames zijn inmiddels klaar dus we verwachten de komende tijd meer trailers!

Releasedatum Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: 9 juli 2021 (VS)

5. Eternals

Een niet al te populaire film. Maar in deze Marvel-film die uitkomt in 2021 maken een aantal acteurs en actrices hun debuut in een Marvel-productie. Angelina Jolie (Maleficent), Richard Madden (Bodyguard) en Kit Harington (Game of Thrones) zien we allemaal voor het eerst verschijnen.

Releasedatum Eternals: 3 november 2021

6. Spider-Man 3

We sluiten het jaar af met een knaller. Spider-Man is één van de meest geliefde superhelden in de Marvel-trilogie. Het derde deel van deze Marvel-film komt in 2021 dan eindelijk uit. Tom Holland, Tobey Maguire én Andrew Garfield kruipen in de huis van Spidey. Kom maar op met 2021!

Releasedatum Spider-Man 3: 16 december 2021

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013)