Grote kans dat je al eerder hebt gehoord over The Witcher. Deze serie is gebaseerd op een Poolse boekenserie, die door de jaren heen een loyale achterban heeft opgebouwd. Met de release van de Netflix-serie zal die fanbase waarschijnlijk alleen maar groter worden. Het duurt nog even voor we de hele serie kunnen bekijken, maar er wordt wel steeds meer duidelijk over het plot. Er is bovendien een volledige trailer prijsgegeven én een releasedatum bekend gemaakt.

Henry Cavill in The Witcher

In de serie speelt Henry Cavill de rol van “hekser” Geralt, die in het Continent woont. Dit land wordt onder andere bewoond door elven, heksen, dwergen en monsters. Geralt heeft op jonge leeftijd al bovennatuurlijke krachten ontwikkeld, waardoor hij de ideale persoon is om op monsters en beesten in het Continent te jagen. In zijn werk gaat hij vaak alleen te werk, maar door een samenloop van omstandigheden ontmoet hij de mysterieuze tovenares Jennyfer of Vengerberg, en later de prinses Ciri.

the witcher

Nieuwe Game of Thrones

Eerder bespraken we al de teaser trailer van The Witcher. Nu is dan eindelijk de hele eerste trailer onthuld. In de trailer zien we hoe Geralt het op moet nemen tegen vijandelijke monsters. Ook wordt duidelijk dat prinses Ciri een hele belangrijke rol gaat spelen. Niet alleen een strijd tegen de monster speelt een grote rol, er komt namelijk ook een oorlog aan in het Continent. Dit zijn stuk voor stuk elementen die bijdragen aan de spanning en actie in de serie. Door deze brute acties en met name ook de vele magie in de serie, kan dit zomaar eens de nieuwe Game of Thrones worden.

The Witcher op Netflix

Ben je nieuwsgierig geworden naar de serie, dan kan je alvast beginnen met het aftellen van de dagen. De serie komt dit jaar nog op online. Vanaf 20 december verschijnt The Witcher op Netflix dus met de kerstdagen ben jij wel even zoet. Tot die tijd moeten we het dus doen met de trailer. Check hem hier: