Het heeft even mogen duren, maar we hebben eindelijk de eerste trailer van de nieuwste Star Wars film. Deze film is het vervolg van Star Wars: The Last Jedi, die in december 2017 uitkwam. De nieuwe film zal dit jaar nog onder de naam Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscopen verschijnen. Een mooie afsluiter van het jaar 2019!

Star Wars

Het zou natuurlijk helemaal niet gek zijn als jij er even geen pepernoot meer van begrijpt. Er zijn dan ook inmiddels alweer een flink aantal nieuwe Star Wars films uitgekomen. Star Wars: The Rise of Skywalker zal de negende episode zijn, maar film numero elf van het Star Wars-universum. Uiteraard is de film weer geregisseerd door het meesterbrein J.J. Abrams die tevens samen met Chris Terrio het scenario heeft geschreven. De trailer ziet er in ieder geval weer veelbelovend uit en heeft ook wat eigenaardige aspecten.

Star Wars The Rise of Skywalker trailer

Star Wars: The Rise of Skywalker

De trailer begint met de beeldschone Rey die met haar lightsaber alleen in een woestijn staat. In de verte komt er een retesnelle TIE-Interceptor aangevlogen met vermoedelijk Kylo Ren als bestuurder. Op dat moment merken we direct dat de skillset van Rey een flinke ontwikkeling heeft doorstaan.

Star Wars: The Rise of Skywalker zal 20 december 2019 in première gaan.