Op basis van de eerste en tweede trailer lijkt, mogen we wel stellen dat SOLO een hoger Hollywood gehalte heeft dan we van Star Wars gewend zijn. Toch zullen we middels deze film een verdere kijk krijgen in het gigantische Universum. Smokkelaar Han Solo (rechtmatig eigenaar van Millennium Falcon, fervent Rebellenalliantie-legend en Veroveraar van Leia) staat centraal in deze gelijknamige film.

SOLO: A Star Wars Story

In de trailer van Ron Howard’s film zie je een jonge Solo die nergens voor terugdeinst. De good ol’ Harrison Ford moest voor het vertellen van dit verhaal pas op de plaats maken voor Alden Ehrenreich, die wordt bijgestaan door Emilia Clarke (Game of Thrones), Donald Glover (Atlanta) en Woody Harrelson (Planet Of The Apes). Er klinkt nu echter al wat ontevreden geroezemoes over de nieuwe ster, maar het is aan jou om hier zelf een oordeel over te vellen.

Weet wel dat, als je op 23 mei in de bioscoop belandt met je Star Wars sokken aan, je eindelijk komt te weten hoe Solo zijn harige lotgenoot Chewbacca ontmoet.