Het lijkt wel de dag van gisteren dat Avengers: Endgame uitkwam. Nog steeds draait de film in veel bioscopen en harkt vele miljoenen binnen. Toch kan Marvel het niet laten om haar fans nog meer in de watten te leggen. Waar eerst een Avengers game enkel onderdeel van onze fantasie was, wordt het binnenkort een realiteit. De naam van de game is ‘Avengers: A-Day’ en wij kunnen nu al niet wachten.

Eerste beelden Avengers game

De eerste trailer is uitgebracht en gaat om een in-game trailer. Je ziet hier dus vooral hoe de graphics en dynamiek van het spel zelf eruitzien. Al wordt je in het begin van het filmpje getrakteerd op filmische beelden van de Golden Gate Bridge in San Francisco die verwoest wordt. De trailer werd gelanceerd op de grootste gamebeurs ter wereld in Amerika, genaamd de E3.

Avengers game releasedatum

Het liefst willen we zo snel mogelijk de game in handen hebben. Daarvoor moeten we nog eventjes wachten, iets meer dan een jaar. De game wordt op 15 mei 2020 uitgebracht op PS4, Xbox One en Windows. Het is het wachten waard, want in de tussentijd kunnen we Avengers: Endgame nog een aantal keer terugkijken. Als we daar op uitgekeken zijn komen er ondertussen nog deze Marvel films uit om van te genieten. Het bedrijf staat er namelijk om bekend dat het aan de lopende band (top)films produceert.

marvel game

De productie van deze game licht echter niet in handen van Marvel, die taak word uitgevoerd door Crystal Dynamics. Een studio die bekend staat om haar Tomb Raider games, vol met actie en visueel spektakel. Aangezien helden als Captain America, Black Widow, Iron Man, The Hulk en Thor hun opwachting maken, kunnen we met zekerheid zeggen dat het met de karakters in de game wel snor zit. Het is vooral leuk dat je het spel met 3 vrienden kan spelen, middels een 4 player co-op modus.