Dat ‘wereldverbeteraar’ Elon Musk voorloopt op een heel aantal zaken, daar zijn we ons wel  van bewust. Denk bijvoorbeeld aan deze Tesla Semi Truck of de Tesla Roadster snelste productiewagen ooit gemaakt. Het bedrijft teert nu al enkele jaren op hun vernieuwende stekkerdoos en daar lijkt met deze gadget (ietwat buiten het gebruikelijke assortiment) geen verandering in te zijn gekomen.

Ben jij op zoek naar een goede powerbank?

Deze Tesla Powerbank is voorzien van hun gepatenteerde oplaad-kracht, waardoor je altijd een ongelofelijk goede externe batterij bij je hebt. Je hoeft geen Roadster te rijden om gebruik te mogen maken van deze oplader. Een handig ding dus, wanneer je op een festival bent of met deze vette aanhangwagen/motor-trailer ergens staat te kamperen.

The design for the piece is inspired by Tesla’s supercharger monument at their design studio in Hawthorne, CA.

De Tesla Powerbank werkt zowel met iPhone als met Adroid telefoons. Tevens zijn ze voorzien van volledig geïntegreerde USB en micro USB poorten evenals een Apple lightning poort, zodat je onderweg altijd fully loaded bent. De batterij is voorzien van een goede 3350mAh aan oplaad capaciteit.

Een dik ontwerp, wat de standaard voor powerbanks dus weer naar een hoger niveau tilt, een ideaal instapproduct voor de liefhebber die het geld niet heeft voor een van hun producten met wielen of natuurlijk voor de echte Tesla fans. Aanschaffen doe je gewoon bij Tesla op de website voor 45$.

Tesla-Powerbank-3 Tesla-Powerbank-gewoonvoorhem Tesla-Powerbank-oplader gewoonvoorhem Tesla-Powerbank-oplader gewoonvoorhem 1