Als je dacht dat Tesla na de lancering van eigen tequila en bier klaar was met de nutteloze lanceringen, dan heb je het mis. Elon Musk haalt het volgende absurde voorwerp uit zijn hoge hoed. De Cyberwhistle was ineens verkrijgbaar in de webshop van Tesla.

Tesla verkoopt ‘Cyberwhistle’ in webshop

Elon Musk is een ‘mastermind’. Letterlijk alles wat hij presenteert, wordt een regelrechte hit. Vraag ons niet hoe deze man het steeds flikt, want als we het wisten, waren we allang rijk. Na een futuristisch biertje en Teslaquila is het de beurt aan een nieuwe ‘geniale uitvinding’: de Cyberwhistle. De naam verklapt al wat voor een product het is.

Tesla Cyberwhistle

Binnen de kortste keren was het fluitje uitverkocht

“Hoe kunnen we de hype rondom de Cybertruck uitmelken”, dacht Elon Musk. Nou, gewoon door er een fluitje van te maken. Geniaal… toch? De Cyberwhistle is eigenlijk niets anders dan een fluitje in de vorm van een Cybertruck. Waarom je het zou willen hebben, weten we ook niet, maar het product is binnen no-time uitverkocht, dus mensen wilden het daadwerkelijk hebben.

De fluit is nu een echt collectors item

Het is volgens velen wel duidelijk waarom Elon Musk dit product uit het niet online zette. Naar verluid wilde hij de spot drijven met Apple. Het techbedrijf biedt sinds kort namelijk een zakdoek aan in de Apple Store. De vraagprijs van dit doekje? Een ‘kleine’ 25 euro. Online werd er sarcastisch gereageerd op dit product. Ook Elon Musk reageert dus nu op zijn eigen manier. De Cyberwhistle stond voor een flinke 50 dollar te koop in de Tesla-webshop. Waar Apple toch nog met een voorraad zit, zijn die van hem allemaal uitverkocht. Zo deelt deze geniale man toch weer een sneer aan zijn concurrent.

Tesla Cyberwhistle

Wat wij wel interessant vinden, is dat de Cybertruck onlangs weer gespot is in het wild.