Entertainment

Zien: Donna de Graef (Temptation Island) poseert in doorschijnende lingerie

Donna de Graef
Donna de Graef deed vorig seizoen mee aan Temptation Island. Inmiddels is de 27-jarige dame ongelofelijk populair op Instagram. Onlangs poste ze een aantal érg pikante plaatjes in doorschijnende lingerie op social media.

Temptation Island avontuur van Donna de Graef

Donna de Graef deed mee aan het programma met haar ex-vriend Nico. Beiden vonden gedurende de ultieme relatietest onverwacht iemand anders die de partner deed vergeten. Waar Nico zijn laatste date besloot door te brengen met Laure, koos Donna op haar beurt voor haar steun en toeverlaat Jimi. “Jimi heeft mijn tijd daar wel beter gemaakt”, blikt ze terug bij RTL Boulevard. “Hij heeft er voor mij een mooie ervaring van gemaakt. De dreamdate met Jimi was gezellig, dat was wel duidelijk denk ik”, bloost Donna de Graef voor de camera.

View post on Instagram
 

“Ik zei altijd: ik zou echt nooit, nooit, maar dan ook echt nooit op tv seks hebben. Maar toen ik daar was en die klik en spanning had met Jimi dacht ik: dat wordt misschien wel moeilijk. Ik heb gewoon mijn gevoel gevolgd.” Eenmaal terug in België is het uiteindelijk niets geworden. Toch heeft Donna niet het gevoel dat het avontuur voor niks is geweest. Zo vertelt ze: “Ik ben als een ander persoon thuisgekomen. Ik ben nu een stuk zekerder, niet meer zo dom en naïef. Het kan mij nu echt allemaal gestolen worden.” Dat is terug te zien aan de pikante foto’s die ze nu plaatst.

De onwijs knappe Donna de Graef

Donna de Graef is onwijs populair op Instagram. Ze heeft al 110 duizend volgers bij elkaar verzameld en dat zullen er de komende tijd zeker meer worden. Donna poseerde onlangs in pikante setjes van het lingeriemerk Hunkemöller en dat leverde een aantal mooie plaatjes op:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Niet alleen onze zuiderburen kennen prachtige dames. Deze Italiaanse verspringster ging viral vanwege haar looks.

Foto’s: Instagram Donna de Graef.