Veronica Zanon uit Italië is één van de atleten die het naar verwachting erg ver gaat schoppen als het gaat om het onderdeel verspringen. Overigens is dat niet haar enige talent, ze ziet er ook nog ongelofelijk goed uit. De beelden van Veronica  die aan het verspringen is, vallen bij iedereen in de smaak. Dit is de knappe Veronica Zanon.

Wie is Veronica Zanon?

Veronica Zanon is 21 jaar oud en komt uit Italië. Haar grote passie is verspringen en daar is ze dan ook erg goed in. Onlangs vonden de Italiaanse kampioenschappen U23 plaats. Daar deed de 21-jarige Veronica natuurlijk aan mee. De beelden gingen van haar sprong gingen niet alleen viral vanwege haar fantastische sprong, maar ook omdat ze er gewoon ongelofelijk goed uitziet.

Bekijk de beelden van Veronica Zanon hieronder:

De onwijs knappe Veronica Zanon

Het is een wonder dat de Italiaanse Veronica Zanon nog geen honderdduizenden volgers heeft op Instagram. Misschien komt daar gauw verandering in, na het zien van deze foto’s. Ook wij op de redactie hebben na het zien van haar foto’s zeker op de follow-button gedrukt.  Ze heeft op dit moment zo’n zestienduizend volgers en plaatst voornamelijk foto’s van haar verspring carrière. Je kan wat ons betreft urenlang naar deze prachtige dame blijven kijken. Hier een paar hoogtepunten uit haar Instagram-feed  op een rijtje:

Niet alleen Itaië kent prachtige dames. Ook onze zuiderburen hebben veel te bieden op het gebied van mooie vrouwen. Zo trekt de Vlaamse Luna Stevens veel bekijks met foto’s in eigen lingerie.