Entertainment

Man mist € 928.000,- door te vroeg uit te cashen bij weddenschap voetbalwedstrijd

gokken

Sportweddenschappen zijn altijd een riskant spelletje, maar soms lijkt het alsof je de jackpot hebt gewonnen. De 24-jarige Ethan Conway uit Wales dacht even dat hij het geluk aan zijn zijde had, maar zag € 928.000 door zijn vingers glippen door te vroeg uit te cashen.

Voetbalfan loopt flinke winst in de slotminuten mis

Op de laatste dag van het Premier League-seizoen 2023/24 waagde Ethan een gokje van € 257 op drie wedstrijden: Brighton tegen Manchester United, Liverpool tegen Wolves, en Sheffield United tegen Tottenham Hotspur. Zijn voorspellingen leken perfect: Brighton 0-2 Manchester United, Liverpool 2-0 Wolves, en Sheffield United 0-3 Tottenham Hotspur. Alles ging volgens plan.

Maar toen Manchester United in de 73e minuut scoorde dankzij Diogo Dalot, kon Ethan de spanning niet meer aan. In een moment van euforie besloot hij uit te cashen, zonder de eindfluit af te wachten. Een fout die hem duur kwam te staan.

Net niet de hoofdprijs

Manchester United scoorde later nog een keer, waardoor ze de wedstrijd met 2-0 wonnen. Had Ethan even gewacht, dan had hij maar liefst € 955.225 gewonnen. In plaats daarvan moest hij genoegen nemen met een veel bescheidener bedrag van € 6.020.

Emotionele rollercoaster

Nadat hij besefte hoeveel hij had misgelopen, ging Ethan door een achtbaan van emoties. Van woede tot teleurstelling, maar uiteindelijk accepteerde hij zijn fout. Hoewel hij flink wat geld misliep, heeft hij nog steeds een mooi bedrag gewonnen en een waardevolle les geleerd.

Ethan heeft besloten om even afstand te nemen van sportweddenschappen. Misschien komt hij ooit terug, maar voor nu is het tijd om te herstellen van deze emotionele rollercoaster.