Het worden een paar spannende weken voor een man uit Engeland. Hij zette zo’n 100 honderd euro in op een quadruple van Liverpool dit seizoen. Met deze 100 honderd euro en vier prijzen van Liverpool kan de Brit een gigantisch geldbedrag binnenslepen.

Liverpool maakt kans op quadruple

De club uit Engeland mag blijven dromen op de quadruple. Het gebeurt bijna nooit dat een club de binnenlandse bekers (Carabao en FA) én het landskampioenschap weet te winnen, laat staan om vervolgens ook nog even de Champions League binnen te halen. Liverpool won al de Carabao en de FA cup en strijdt op 28 mei tegen Real Madrid voor de felbegeerde Champions League beker. Ook het landskampioenschap ligt nog volledig open. Liverpool staat nog vier punten achter op koploper Manchester City, maar The Reds heeft een wedstrijd minder gespeeld. Dus alles kan nog gebeuren! Het worden dan ook een aantal spannende potjes voor de Britse better.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Lastige opgave voor Liverpool

Dat Liverpool nog steeds kans maakt op quadruple is al heel bijzonder. Geen ploeg uit Engeland bleef ooit zo laat in het seizoen nog meedoen om alle prijzen, volgens Sky Sports. Toch lijkt het landskampioenschap voor Manchester City wel binnen. The Citizens moet namelijk nog maar een keer winnen voor ze de Premier League-beker omhoog mogen houden. Wanneer ze zondag van Aston Villa winnen zijn ze kampioen. Mocht City gelijkspelen of verliezen, dan maakt Liverpool nog kans om kampioen te worden door te winnen van Southampton en Wolves. Ook de finale van de Champions League is uiteraard nog niet beslist. Daarom kreeg de Britse better een keuze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mohamed Salah (@mosalah)

Nu al uitcashen?

BetFair heeft de Brit namelijk de keuze gegeven om nu 22.000 Britse pond uit te cashen. Hoewel het voor de gokker een aantrekkelijk aanbod is, is het dat natuurlijk ook voor het BetFair. Zij lopen anders het risico om maar liefst 367.200 Britse pond uit te moeten keren, omgerekend is dat 432.523 euro. Zouden jullie akkoord gaan met deze deal?