Het is nu weekend en in het weekend doe je meestal boodschappen en breng je wellicht een bezoek aan de apotheek om je medicijnen op te halen. Een apotheek is meestal niet de meest inspirerende plek. Je gaat er naartoe, haalt je medicijnen en gaat weer weg. Bij deze apotheek in Taiwan is dat wel anders. Dit is een een ruimte gevuld met prachtige designs en schitterende kunst. Hier willen wij zeker wel wat langer wachten op onze medicijnen.

Waterfrom Design

De apotheek is ontworpen door het Chinese Waterfrom Design en heeft alles waar je hart sneller van gaat kloppen. Niks in deze apotheek is standaard. Waar je meestal een klein gebouw inloopt dat er niet heel anders uit ziet dan de gymzaal van een basisschool, is dit een oase van rust en stijl. De eigenaar van de apotheek wilde het familiebedrijf wat meer kleur geven en dat is goed gelukt. De geometrische vormen en het kleurenpalet sluiten naadloos aan op elkaar. Reken maar dat de familie hier heerlijk kan werken.

taiwan-apotheek-gewoonvoorhem3 taiwan-apotheek-gewoonvoorhem5 taiwan-apotheek-gewoonvoorhem8 taiwan-apotheek-gewoonvoorhem4 taiwan-apotheek-gewoonvoorhem6 taiwan-apotheek-gewoonvoorhem1