Women

Sylvana IJsselmuiden kruipt met Insta-foto’s in de huid van Kees uit Flodder

Sylvana Tatjana

De beeldschone acteur en presentatrice Sylvana IJsselmuiden kruipt weer eens in de huid van Kees uit de serie Flodder op haar Instagram.

 

Sylvana IJsselmuiden wordt vergeleken met Kees uit Flodder

”Oh buurman, wat doet u nu?”. Die zin uit de bekende serie Flodder kent iedereen waarschijnlijk nog wel. En als je Flodder kent dan zegt de naam Tatjana Šimić, die Kees speelde, je natuurlijk ook wel wat. Sylvana wordt vaak vergelijken met Tatjana door haar volgers. Ze vindt het een eer om met de Flodder-ster vergeleken te worden.

Volgers van Sylvana begonnen steeds meer grappen en verwijzingen naar Kees uit Flodder te maken. Gelukkig heeft de knappe blondine zelf een goed gevoel voor humor. Zo begon de presentatrice zelf ook mee te doen met de grappen. Het is ook zeker niet de eerste keer dat deze dame zichzelf vergelijkt met Tatjana via haar Instagram. Zo plaatste ze eerder al een door één van haar volgers bewerkte video. Op de video is een scene te zien uit Flodder, door middel van een deep fake is het gezicht van Sylvana in plaats van Tatjana te zien. ”Ik weet niet zo goed of ik dit nou heel ongemakkelijk of heel grappig vind”, schreef de presentatrice samen met twee lachende emoties in de beschrijving.

View post on Instagram
 

 

Sylvana Kruipt in de huid van Kees via Instagram

Ook dit keer doet de beeldschone presentatrice een verwijzing naar de serie. Op haar Instagram plaatst ze een foto waarin ze te zien is op de achterbank van haar auto. Met een warrige knot en aantrekkelijke blik kijkt ze recht in de camera. ”Haaaaai buurman”, zet de blondine in de beschrijving. Haar volgers vinden het prachtig, weer worden er talloze vergelijkingen gemaakt met Tatjana en opmerkingen zoals: “Please!!! Remake opnames van Flodder.” Eén ding is in ieder geval zeker, zowel Sylvana als Tatjana zijn allebei een lust voor het oog.

View post on Instagram