Gister was natuurlijk dé kraker van de Champions League: Liverpool – Barcelona. De Catalanen wisten in Camp Nou een 3-0 zege te boeken op de Reds en daarmee leek het spelletje al gespeeld, maar niks is minder waar. Liverpool wist een flinke stunt uit te halen en versloeg het sterke Barça met 4-0. Süleyman wist een opmerkelijke uitspraak te doen over deze wedstrijd, maar gaat hij de daad bij zijn woord voegen? Dat is de grote vraag.

Süleyman

Süleyman werd geïnterviewd door Voetbal International om een analyse los te laten op de wedstrijd Liverpool – Barcelona. Hierin liet hij weten er een hard hoofd in te hebben dat Liverpool voor een stunt zou gaan zorgen en een overwinning binnen zou slepen. Zo zou de voorhoede ‘gehandicapt’ moeten gaan voetballen zonder Salah en Firmino. Het zou weleens kunnen spoken op Anfield, maar mocht Liverpool doorgaan zonder Salah en Firmino, dan zou de beste man wel even naar Liverpool lopen. Hij liet al weten dat het eigenlijk niet mogelijk zou zijn, maar goed Liverpool is door! Dus nu rest enkel nog de vraag: Is Süleyman en man van zijn woord?

Reactie Süley

Süley zat waarschijnlijk flink met de billen geknepen toen Origi in de 79e minuut de 4-0 erin knalde. Op dat moment begon het hem waarschijnlijk te dagen dat hij wellicht een hele domme uitspraak heeft gedaan. Naar Liverpool lopen wordt namelijk een behoorlijke opgave, maar hij heeft al een reactie achter gelaten onder het interview:

“Aan alle mensen die mij over water willen zien lopen: ik ga een poging doen. Hoe en wanneer moet ik nog even zien. Ik moet namelijk ook nog op tijd zijn op mijn eigen huwelijk. En ik wil niet de rest van mijn leven in de tuin tussen de plantenbakken slapen. Ik heb wel geweldig genoten van Liverpool. Natuurlijk allemaal keurig voorspeld door mij, hahahaha.”
We zijn in ieder geval zeer benieuwd en we gaan het meemaken!