Portugal is een populaire hotspot in Europa. Veel mensen vliegen naar de Algarve om te genieten van de Middellandse zee op plekken als Lagos of Albufeira. Maar Portugal heeft zoveel meer te bieden. Aan de Atlantische kust zijn er namelijk heel veel mooie plekken waar je kan genieten van prachtige stranden en schitterende accommodaties. Strandbestemming Comporta is een van die mooie plekken. Hier kun je namelijk hemels vertoeven in het award winnende hotel Sublime Comperta.

Comporta

Het hotel wordt omgeven door rijstvelden, dennenbomen, wijngaarden en kilometerslange witte zandstranden. Om die reden heeft het hotel een prijs gewonnen. Wanneer je in het Sublime Comperta verblijft kan je kiezen om in een van de waanzinnige ‘Cabana’ stijl villa’s te overnachten. De villa heeft twee slaapkamers, een woonkamer, keuken, vloerverwarming, een priv√©zwembad en genoeg buiten ruimtes waar je kan genieten van de spectaculaire omgeving.

En als je aan het eind van de dag genoeg hebt gezwommen in het zwembad kan je vervolgens heerlijk ontspannen in de spa van het hotel. Met een chique vibe, ongerepte stranden en goede restaurants is dit een top vakantiebestemming. Bekijk de uitgebreide foto impressie hieronder.

sublime-comporta-gewoonvoorhem sublime-comporta-gewoonvoorhem2 sublime-comporta-gewoonvoorhem3 sublime-comporta-gewoonvoorhem4 sublime-comporta-gewoonvoorhem5 sublime-comporta-gewoonvoorhem6 sublime-comporta-gewoonvoorhem7 sublime-comporta-gewoonvoorhem8 sublime-comporta-gewoonvoorhem9 sublime-comporta-gewoonvoorhem10 sublime-comporta-gewoonvoorhem11 sublime-comporta-gewoonvoorhem12 sublime-comporta-gewoonvoorhem13 sublime-comporta-gewoonvoorhem14 sublime-comporta-gewoonvoorhem15 sublime-comporta-gewoonvoorhem16 sublime-comporta-gewoonvoorhem17 sublime-comporta-gewoonvoorhem18