Een van de meest populaire series van dit moment; Stranger Things, heeft aangekondigd nog wel een tijdje door willen gaan met het maken van nieuwe seizoenen. Broers Matt en Ross Duffer, bedenkers van deze geniale serie hebben namelijk al eerder aangegeven dat ze bereid zijn om nog een derde en zelfs vierde seizoen te doen. Nu heeft ook streamingdienst Netflix bevestigd dat het derde seizoen in productie gaat.

Hoewel het script voor het volgende seizoen alweer in de maak is, zullen Stranger Things-liefhebbers toch nog even geduld moeten hebben. Je kunt seizoen 3 namelijk eind volgend jaar verwachten op Netflix.

Opname seizoen 4 uitgesteld

In eerste instantie wilden de gebroeders Duffer het derde en vierde seizoen direct achter elkaar opnemen. De hoofdrolspelers van de populaire serie, zitten echter allemaal middenin hun pubertijd, wat inhoudt dat ze zich ieder jaar veel ontwikkelen, wat je natuurlijk terugziet in de serie.

Om die reden besloten de bedenkers toch te wachten met filmen van seizoen 4. Matt Duffer gaf aan dat hij het Harry Potter-effect een belangrijk aspect vindt voor de komende shows. Daarmee bedoelt hij zeggen dat de kijkers en de acteurs de zelfde groei doormaken, omdat zij in hetzelfde tempo ouder worden. Op die manier is er minder haast om snel op te filmen, omdat ze minder rekening hoeven te houden met de snel opgroeiende pubers.

Bron: FHM