We zien het natuurlijk wel vaker, brute knock-outs in MMA-gevechten. Sommige vechters hebben er een handje van om een gevecht met een wel érg opzienbarende knock-out te eindigen. Afgelopen weekend was het weer zover. Toen zorgde Strahinja Gavrilovic, beter bekend als ‘De Weerwolf’, voor een knockout van jewelste.

Strahinja Gavrilovic, alias ‘De Weerwolf’, gaat voluit

De 34-jarige Bosnische MMA-vechter Strahinja Gavrilovic, bijnaam ‘De Weerwolf‘, staat er wel een beetje om bekend dat hij roekeloos in zijn gevechten is. Hij was namelijk al eens eerder gediskwalificeerd omdat hij bleef doorslaan terwijl zijn tegenstander al bewusteloos op de grond lag.

Dit keer liet Strahinja Gavrilovic zich weer gelden. De Bosniër en zijn tegenstander Jonathan Bosuk gingen in straatgevechtsstijl los op elkaar. Gavrilovic had de overhand maar Bosuk kon ook een paar goede stoten teruggeven. Uiteindelijk werd Bosuk goed geraakt en ging hij naar de vloer. Gavrilovic vond dat het gevecht nog niet klaar was en besloot neer te komen met een bijlslag op het hoofd van Bosuk.

Bekijk hieronder hoe ‘De Weerwolf’ zijn gevecht afsloot: