Kijk je naar de UFC, dan verwacht je actie. Meestal krijg je ook waar voor je geld. In deze MMA-klasse vliegt de ene na de andere knock-out je om de oren. Wij hebben de 5 beste UFC knock-outs ooit op een rijtje gezet.

De beste knock-outs in de UFC ooit

5. Conor McGregor vs. Jose Aldo UFC 194

Een titelgevecht om nooit te vergeten. Binnen 30 seconden lag Jose Aldo al bewusteloos op de grond. Zeker één van de beste knock-outs ooit in de UFC.

4. Dan Henderson vs Michael Bisping UFC 100

In een bebloede octagon wist Dan Henderson eindelijk zijn doelwit goed te raken. Hij dook nog op hem voor de finishing move, maar dat was helemaal niet nodig. Bisping was al weg voordat hij de grond raakte.

3. Chris Weidman vs. Anderson Silva UFC 162

Silva ging de octagon in na 16 wedstrijden lang ongeslagen te zijn. En dat liet hij merken ook… Gedurende het hele gevecht liep hij Chris Weidman uit te dagen en belachelijk te maken. Uiteindelijk moest hij dat bekostigen met één van de beste knock-outs in de geschiedenis van de UFC.

2. Chuck Lidell vs. Randy Couture UFC 52

Terwijl hij volledig onder druk stond, toverde Chuck Lidell één van de beste UFC knock-outs ooit uit zijn hoge hoed. Skip naar de 2 minuten voor de prachtige knock-out.

1. Jorge Masvidal vs. Ben Askren

Dit is misschien niet alleen de beste knock-out in de UFC ooit, maar ook zeker de snelste ooit. Binnen 3 seconden was het einde verhaal voor Ben Askren. De commentator kon niet eens de sponsor van de klok uitlichten, of het was al voorbij. Dat is pas een manier om een gevecht te beginnen… of eindigen. Het slachtoffer verloor begin dit jaar ook van de Youtuber Jake Paul. Al heeft hij daar waarschijnlijk wel behoorlijk veel geld voor gekregen.

Heb jij nog beter knock-outs voorbij zien komen in de UFC? Laat het ons vooral weten!