Je kent ze wel, van die mannen met gigantische stinkvoeten. Ook al hebben ze net nieuwe sneakers. Met een beetje pech heb jij er zelf last van of heb jij d’r een in de familie, op het werk of in de vriendenkring. Hoe dan ook, iemand die last heeft van stinkvoeten wilt er meestal zelf ook maar wat graag vanaf en dat is voor de omgeving ook wel zo prettig. Maar hoe? We willen graag kijken naar verschillende opties. Zo kan je natuurlijk opzoek gaan naar sokken die helpen tegen zweetvoeten, dit zal jouw probleem al goed op weg helpen. Mochten er nou toch nog wat geurtjes weten te ontsnappen en je schoenen intrekken, dan heeft Panasonic een gadget ontwikkeld waarmee jij de geur stinkschoenen kunt tegengaan.

Hét apparaat tegen stinkvoeten

We hebben ‘m zelf niet uitgeprobeerd (gelukkig ook niet nodig), maar als we de beschrijving mogen geloven dan is dit geur-verdrijvende apparaat, dé oplossing voor stinkschoenen. Natuurlijk zijn er meerdere manieren om van die nare geurtjes in je schoeisel af te komen. Echter is dit de eerste keer dat echt een geheel apparaat deze taak op zich neemt. De Shoe Deodorizer, genaamd de MS-D100, maakt gebruik van nanodeeltjes die de schoen doordringen en op deze manier de stinklucht laat verdwijnen.

Je kun het apparaat op twee verschillende standen. Zo heb je de ‘normale’ stand die er zo’n vijf uur over doet om je schoenen geurvrij te maken en je hebt de extreme stand die stinkie stinkie voeten tegen gaat, deze doet er zeven uur over. Oké, dat moet je natuurlijk hebben voor die maat van je. Een klein probleem, het apparaat werd de wereld in geholpen als een Japan-only. Al meent deze site aan worldwide shipping te doen.