Afgelopen vrijdag vierde Steven Bergwijn zijn 24e verjaardag. De Nederlandse voetballer vond het weer eens tijd om zichzelf te trakteren op een nieuwe bolide. Daarom kocht Steven Bergwijn een hele dikke Rolls Royce voor zichzelf. Dat mag wat kosten, maar met een jaarsalaris van 3,6 miljoen pond zou hij er vast niet om treuren.

Steven Bergwijn koopt een Rolls Royce Phantom voor zijn eigen verjaardag

Steven Bergwijn zit tijdens de huidige interlandperiode niet bij het Nederlands Elftal. De vleugelaanvaller van Tottenham Hotspur kampt met een blessure waardoor hij een tijdje uit de roulatie is. Maar zo te zien zit hij niet bij de pakken neer. Steven Bergwijn heeft zichzelf namelijk getrakteerd op een customized Rolls Royce Phantom. Het is overigens niet de eerste jaloersmakende bolide die hij bezit. Eerder schafte de voetballer namelijk ook al een brute Mercedes G63 AMG aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn)

‘Stevie B’

De ex-PSV’er heeft zijn eigen tintje aan de wagen gegeven. De ‘nieuwe’ Rolls Royce van Steven Bergwijn is namelijk matzwart en heeft sportief blauwe tinten. Ook aan het interieur is er wat gesleuteld. Hier zien we namelijk dat het blauw de boventoon voert. De Rolls Royce Phantom met het kenteken ‘Stevie B’ is niet gloednieuw. Op het middenconsole staat namelijk ‘Certified’, wat betekent dat het gaat om een occassion. Maar hé, dat mag de pret niet drukken, toch?

Een duur verjaardagscadeau

Over het precieze vermogen kunnen we niet zoveel zeggen. We weten namelijk niet of Steven Bergwijn zijn Rolls Royce ook nog een flinke boost heeft gegeven. Ook de prijs is niet duidelijk. Wel kost een ‘normale’ Rolls Royce Phantom een flinke 557.980 euro. Maar voor die prijs krijg je dan een kale wagen aangeleverd. Aangezien er hier en daar wat persoonlijke voorkeuren zijn doorgevoerd in de nieuwe auto van Steven Bergwijn, kan de schade nog flink wat hoger in de papieren lopen.