De Bottle Cap Challenge lijkt social media compleet in zijn ban te hebben. Celebrities die elkaar uitdagen tot het doen van zorgen voor heerlijke content. Zo zien we hele leipe Bottle Cap Challenges zoals hoe een McLaren P1 spoiler een fles Dom Perignon opent. Nu is het de beurt aan Steve-O die dit natuurlijk even op hilarische wijze moet overtreffen. Hoe? Nou, dat deed de beste man door gebruik te maken van zijn kleine heer.

Steve-O Bottle Cap Challenge

Heb je de Bottlecap Challenge al ergens online voorbij zien vliegen? Dit is een nieuwe virale uitdaging voor iedereen die zich er geroepen voor voelt. Van martial art-specialisten tot influencers of beroemdheden, de uitdaging met de bottlecap heeft de waanzin van internet overgenomen. Het kent misschien niet het gestalte van de ice bucket challenge, al is het wel veel makkelijker om uit te voeren. Als je het goed uitvoert hoeft er namelijk niemand nat te worden.

Simpelweg gaat het namelijk gewoon om specialisten die op wonderlijke wijze de dop van een fles trappen. Terwijl zowel fles als been natuurlijk intact blijven. Nu heeft de challenge echter een nieuw hoogtepuntje bereikt. Noem het valsspelen, of gewoon werkelijk geniaal want Steve-O besloot niet zijn been op het spel te zetten, maar zijn kleine heer. Althans bij nader inzien zet hij alsnog zijn been op het spel, zijn derde been welteverstaan.

Meer zien?

Wil jij meer van dit? Of ben je gewoon benieuwd naar andere hoogstandjes waarmee de wereld is verrijkt dankzij deze challenge, dan volgen er hieronder een aantal! Wat te denken van Jasons Statham? Of gekke karatekid-praktijken waar Bruce Lee trots op zou zijn, zelfs John Mayer en Ellie Goulding mengen zich in de strijd:

Jason Statham

Hilarisch Bottle Cap Challenge

The Bottle Cap Challenge with a little twist

John Mayer did it to