Heb je de Bottlecap Challenge al ergens online voorbij zien vliegen? Dit is een nieuwe virale uitdaging voor iedereen die zich er geroepen voor voelt. Van martial art-specialisten tot influencers of beroemdheden, de uitdaging met de bottlecap heeft de waanzin van internet overgenomen. Het kent misschien niet het gestalte van de ice bucket challenge, al is het wel veel makkelijker om uit te voeren. Als je het goed uitvoert hoeft er namelijk niemand nat te worden. Simpelweg gaat het namelijk gewoon om specialisten die op wonderlijke wijze de dop van een fles trappen. Terwijl zowel fles als been natuurlijk intact blijven. Nu heeft de challenge echter een nieuw hoogtepuntje bereikt. Noem het valsspelen, of gewoon werkelijk geniaal – spoileralert – want iemand besloot niet zijn been op het spel te zetten, maar de spoiler van zijn McLaren P1 Hypercar. Buckle up voor een fraai lesje champagnefles openen!

Champagnefles openen

Hoewel er heel veel video’s van de challenge op het internet circuleren, gaat onze speciale aandacht uit naar Iskander Utebayev. De beste man zette een Dom Perignon-fles op het spel. Gelukkig maakte hij het zich makkelijk door ‘m te openen met de vleugel van een McLaren P1 hypercar. De overduidelijk getalenteerde bestuurder bedient de miljoenen-hypercar met chirurgische precisie, zodat de gigantische vleugel op het juiste moment uitvouwt en de kurk op de juiste plaats raakt. Zelfs de bubbels raken in extase. Iskander liet het hier echter niet bij zitten. Hij heeft Lewis Hamilton en Ken Block verder uitgedaagd. Vanaf hier is het dus afwachten of zij zijn wereldprestatie kunnen verbeteren.

Bottlecap Challenge

Wil jij meer van dit? Of ben je gewoon benieuwd naar andere hoogstandjes waarmee de wereld is verrijkt dankzij deze challenge, dan volgen er hieronder een aantal! Wat te denken van Jasons Statham? Of gekke karatekid-praktijken waar Bruce Lee trots op zou zijn, zelfs John Mayer en Ellie Goulding mengen zich in de strijd:

Jason Statham

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jason Statham (@jasonstatham) op

Karate-kid

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WorldStar Hip Hop // WSHH (@worldstar) op

Geblinddoekt

John Mayer

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door John Mayer 💎 (@johnmayer) op

Ellie Goulding