Entertainment

Even voorstellen: Deze danseres is de nieuwe vlam van Rob Kemps

vriendin rob kemps stephanie klaver

Rob Kemps heeft een nieuwe vriendin aan zijn zijde: achtergronddanseres Stephanie Klaver. Genoeg reden om de nieuwe vriendin van Rob Kemps aan je voor te stellen.

Rob Kemps zet punt achter zijn relatie

Na jaren samen komt er (voor de buitenwereld) begin april abrupt een eind aan de relatie tussen en zijn voormalige vriendin en de moeder van zijn kinderen Miriam Swinkels. Op Instagram schrijft de frontman van Snollebollekes dat de twee al enige tijd niet meer bij elkaar zijn. “Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn”, zo schrijven Rob Kemps en Miriam Swinkels op Instagram. “We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig, maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn. We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven.”

Rob Kemps vindt geluk bij nieuwe vriendin Stephanie Klaver?

Klavertjes vier staan er om bekend geluk te brengen. Mogelijk geldt dat ook voor Stephanie Klaver. Zoals te zien is op verschillende Instagram-foto’s brengt zij Rob Kemps nu geluk. Daarmee worden de woorden van roddelkoningin Yvonne Koldeweijer bevestigd. Zij stelde eerder al dat Stephanie Klaver de nieuwe vriendin is van Rob Kemps. “Ik heb van een betrouwbare spion gehoord dat Rob het nu doet met zijn achtergronddanseres”, zo vertelde Yvonne destijds over de liefdesperikelen tussen de entertainer en zijn achtergronddanseres.

View post on Instagram
 

Wie is Stephanie Klaver?

De nieuwste vriendin van Rob Kemps kan een belletje doen rinkelen als de oudere zus van de bekende actrices Kimberly en Melody Klaver. Stephanie zelf heeft echter een indrukwekkende carrière als professionele danseres, en heeft podia betreden zoals The Voice of Holland en Toppers in Concert.

Stephanies interesses strekken zich uit buiten de dans naar de wereld van sport en mode, wat prachtig samengaat met haar modellenwerk. Ze bevindt zich vaak voor de camera voor glamoureuze fotoshoots en loopt af en toe op de catwalk. Het is veilig om te zeggen dat Rob Kemps’ nieuwe partner een ijverige vrouw is, en we kunnen in de toekomst nog veel meer over haar verwachten. Bekijk hieronder een selectie van betoverende afbeeldingen van Stephanie Klaver: