Entertainment

Miriam Swinkels is de knappe vriendin van Rob Kemps (Snollebollekes)

Miriam Swinkels is de vriendin van Rob Kemps

We kennen hem als de drukke stuiterbal op het podium tijdens carnaval. Snollebollekes zet iedere zaal op zijn kop. Thuis heeft Rob Kemps het ook goed voor elkaar. Maak kennis met Miriam Swinkels, de knappe vriendin van Rob Kemps.

Snollebollekes is dé carnavals-act van dit moment

Snollebollekes is dé carnavals-act van dit moment. Ieder jaar zorgen zij er weer voor dat carnaval het leukste feestje van hert jaar is. Met nummers als “Vrouwkes” “Springen Nondeju” en “Beuk de ballen uit de boom” scoren ze zelfs goed in de hitlijsten. We kennen ze allemaal wel, maar verder weten we niet zoveel over de man in het rode pak. Daarom stellen we jullie voor aan Miriam Swinkels, de beeldschone vriendin van Rob Kemps.

View post on Instagram
 

De beste man houdt zeker wel van ‘vrouwkes’. We kennen hem natuurlijk van zijn act en dat hij hyperactief de hele zaal laat springen. Maar verder weten we eigenlijk niet zoveel over Rob Kemps. Laatst bespraken we ook al wat Snollebollekes verdient per carnaval, vandaag nemen we eens een kijkje in huize Kemps.

Miriam Swinkels is de vriendin van Rob Kemps

Rob Kemps is al jaren samen met zijn vriendin Miriam Swinkels. De twee hebben zelfs al een kindje rondlopen. Voor zover wij weten zorgt Miriam dagelijks voor de kleine wanneer Rob waarschijnlijk weer aan een carnavalshit werkt. Buiten dat ze er heel goed uitziet en een lieve uitstraling heeft, houdt ze zich nog een beetje schuil op Instagram. Ze post graag foto’s van haar grote liefde Rob en hun kind. Toch zien we zo nu en dan een kiekje van de prachtige vrouw voorbijkomen. bekijk hieronder een paar mooie foto’s van Miriam Swinkels, de vriendin van Rob Kemps.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram