Entertainment

Even voorstellen: de knappe zus van Vanessa Hudgens

Stella Hudgens zus Vanessa Hudgens

Actrice en zangeres Vanessa Hudgens gaat al een tijdje mee in Hollywood. Zo was ze op jonge leeftijd al te zien in de serie ‘Still Standing’. Maar is het je ooit opgevallen wat voor onwijs knappe zus Vanessa Hudgens heeft? Maak kennis met Stella Hudgens, de jongere zus van Vanessa Hudgens

Wie is die jongere zus van Vanessa Hudgens?

Stella Teodora Hudgens is geboren in 1995. De 27-jarige zus van Vanessa Hudgens is vooral bekend van haar acteur rollen als kind. Zij maakte haar naam groot door het acteren in televisieshows en later muziekvideo’s, films en series. Haar acteer carrière begon op 7-jarige leeftijd met verschijningen in de televisieshow ‘According to Jim’. (2001). Een jaar later kreeg ze een rol in de serie ‘young family’. Daarna had ze een paar jaar niks. In 2007 pakte Stella de draad weer op en kreeg een rol in de serie ‘Deeply Irresponsible’. Haar acteerwerk in de dramafilm ‘The Memory Thief’ zorgde voor de meeste waardering.

View post on Instagram
 

Roerig liefdesleven

Niet alleen in de filmwereld is Stella Hudgens, de jongere zus van Vanessa Hudgens, een ster geworden. Ze straalt het ook van alle kanten uit, letterlijk. Het is dan ook niet zo gek dat Stella een gewilde dame is als het op de liefde aankomt. Zo is ze een jaar samen met Braison Cyrus geweest. Daarna vond Stella de liefde een jaar bij Dylan Efron, de broer van bekende acteur Zac Efron. Daarna zou de actrice een relatie hebben gehad met rapper Jaden Smith. De geruchten gaan dat die relatie verbroken is doordat Stella vreemd ging met comedian Beau Brooks.

View post on Instagram
 

Stella Hudgens is grote hit op Instagram

Deze prachtige dame is niet lelijk op een foto te krijgen. En het bewijs is aanwezig. Stella Hudgens is namelijk heel actief op social media waar ze onder andere veel foto’s van haar modellenwerk plaatst. Verder plaatst ze ook veel foto’s met haar zus Vanessa Hudgens. Ben je benieuwd naar de foto’s die ze post? Neem gauw een kijkje hieronder:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram