Entertainment

Bloedmooie dj Dolore is een grote hit op elk feestje én Instagram

Steijn Mestrum dj Dolore

Maak kennis met de adembenemende Steijn Mestrum, beter bekend als dj Dolore. Ze is niet zomaar een dj: ze is een grote hit, overal waar ze komt.

Wie is de prachtige dj Steijn Mestrum?

Steijn Mestrum, oftewel dj Dolore, is een naam die je moet onthouden. Ze is een kracht om rekening mee te houden achter de draaitafels. Misschien heb je gedanst op haar urban tracks op festivals zoals Kingsland, Leidens Ontzet en Amsterdams Verbond. Maar haar reis stopt daar niet; ze heeft ook internationaal naam gemaakt op het feesteiland Ibiza.

In een openhartig interview met LINDA deelde Steijn een verhaal dat bijna als een droom klinkt. Zij en een vriend boekten spontaan tickets naar Ibiza en bevonden zich plotseling achter de draaitafels in een beachclub. Daar draaide de getalenteerde brunette de tunes van haar leven, wat haar een verblijf van twee maanden op het zonnige eiland opleverde met maar liefst tien boekingen per week. Dat is iets om trots op te zijn.

Een feest voor het oog

Steijn Mestrum is niet alleen een dj; ze is een betoverend schouwspel op het podium. Daarom heeft dj Dolore meer dan 35,5k volgers op haar Instagram @djdolore, die allemaal in de ban zijn van haar prachtige foto’s en video’s. Zo is ze zelfs te zien op foto’s met Jade Anna, de ex van Gio Latooy. Maar hier komt het beste – ze beperkt zich niet tot draaien. Steijns volgers krijgen ook een kijkje in haar persoonlijke leven, en geloof ons, het is een heel avontuur. Ze houdt ervan om naar plaatsen als Valencia, Londen, Parijs en natuurlijk Ibiza te reizen.

View post on Instagram
 

Meer dan alleen een dj

In de wereld van muziek en social media heeft Steijn Mestrum, dj Dolore, alles. Ze is een talent achter de draaitafels, een globetrotter in haar vrije tijd en een rijzende ster in de muziekproductie. Met haar talent en charisma is ze zeker een naam die je nog lang zult horen. Dus mannen, als je dat nog niet hebt gedaan, volg haar op Instagram en maak je klaar om betoverd te worden door dj Dolore.

Benieuwd naar de looks van de knappe dj Steijn Mestrum? Bekijk hieronder haar mooiste foto’s:

View post on Instagram
 

View post on Instagram