Entertainment

Gio Latooy onthult: ‘Dit absurde bedrag verdien ik per video’

hoeveel verdient gio latooy per video

Dat je met YouTube een aardig zakcentje kan verdienen, is inmiddels geen geheim meer. Sterren als Enzo Knol en Giel de Winter zijn steenrijk geworden dankzij het videoplatform. Ook Gio Latooy mag niet klagen. Dit bizarre bedrag verdient Gio Latooy namelijk per video.

Gio Latooy is één van de grootste YouTubers van Nederland

Gio Latooy is al sinds jaar en dag te vinden op YouTube. De 24-jarige jongen heeft inmiddels 1,38 miljoen abonnees verzameld en is niet meer weg te denken van het platform. Hij werd bekend door het maken van gamevideo’s op zijn kanaal GamePlayWorldXL, nu uploadt hij vooral video’s over zijn dagelijkse leven op zijn kanaal ‘Gio’. Daarmee verdient hij meer dan een dikke boterham. Zo heeft Gio al een dikke auto, villa én vakantiehuis in bezit. Wij zijn hartstikke jaloers op wat Gio Latooy verdient per video. Dat heeft hij toch mooi bij elkaar verdiend!

Succesverhaal

Dankzij het succes van Gio is de hele familie Latooy in goed daglicht komen te staan. Ook zijn zus Melanie Latooy is inmiddels een YouTube-kanaal begonnen en zelfs zijn ouders zijn op het platform te vinden. Ex-vriendin Juultje Tieleman heeft haar volgers grotendeels te danken aan Gio en ook huidige vriendin Jade Anna staat volop in the picture. Logisch, als je kijkt naar wat Gio Latooy verdient per video.

Hoeveel verdient Gio Latooy per video?

Honderdduizenden views per video, dat mag wat opleveren! Veel YouTubers doen er wat geheimzinnig over, maar Gio niet. In een nieuwe video vertelt Gio hoeveel hij ongeveer verdient per video. Dat is niet mis! “Een vlog die 288.000 views heeft gekregen. Die vlog brengt 1.331 euro op. Dat zijn natuurlijk absurde bedragen, maar ik ben hier altijd heel open over”, aldus de YouTuber. Lekker bezig!

Watch on YouTube