Vleesh! Wij mannen worden het gelukkigst van een mooie steak, het liefst nog rood van binnen. In Den Haag, om precies te zijn op het gezelligste plein van de stad, wordt bij De Tijd Bar & Grill de beste steak geserveerd.

Deze Haagse hotspot is ideaal om met een club mannen te gaan eten, zo heeft het lange tafels waar je met z’n allen aan kunt schuiven. Ook kan je hier je vriendin of een kameraad mee naar toe nemen, want er zijn ook tal van gezellige zithoekjes.

becoming vegetarian is a big missed steak

De test!

De steak is onderweg. De ober komt aanlopen met een rijkelijk gevulde houten plank waar de steak op ligt. Je kunt nog zo’n goed stuk vlees hebben, als je hem niet juist weet te bereiden, kun je hem nog steeds goed verprutsen. Er wordt een sausje naast de steak geserveerd, maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. De beste steak van Den Haag is namelijk voorzien een snufje zout en peper en dat is dan ook precies wat we krijgen.

De mannen uit de keuken weten wel raad met een goed stuk vlees en omdat wij nog wel wat kunnen leren, namen we een kijkje. In de keuken zagen we dat het vlees met zo’n 350 graden op een speciale Mibrasa houtskoolgrill werd dichtgeschroeid, waardoor er een ontzettend sappige steak ontstond.

Voor wijn en meat lovers!

Dol op wijn? Dat is fijn, want bij De Tijd hebben ze een speciaal Barolo menu voor de liefhebber. Dit is een drie gangen menu inclusief een fles “No Name” van het top wijnhuis Borgogno. Een bekende bijnaam van de wijn dateert uit 1860: “Wijn van koningen en koning van de wijnen”. Barolo wordt gemaakt van de nebbiolo-druif en mag enkel zo genoemd worden als het voor de volle 100% gemaakt is van deze druif.

We horen je al denken, wat houdt zo’n menu voor de Bourgondiër nou precies in?

Voor: Steak tartaar, buikspek, prosciuto di Parma & Knoflookbrood
Hoofd: Ossenhaas brochette met truffelsaus
Na: Proeverij van nagerechten

Never Lick A Steak Knife

Geen fan van vlees? Niet getreurd, mijn vriendin werd ontzettend blij van deze heerlijke vis, die net van de gril kwam!

Staat Den Haag bij jou op de planning, ben jij een vleesliefhebber en houd je ook wel van een wijntje? Dan is De Tijd Bar & Grill de spot voor jou!

Locatie: Plein Den Haag
Openingstijden: Maandag t/m donderdag: 10.00 – 01.00 uur, Vrijdag en Zaterdag: 10.00 – 03.00 uur en Zo : 11:00 – 00:00 uur
Reserveren:070 3 46 46 12 of  info@grandcafedetijd.nl