Iedereen met een Netflix-abbonement heeft de serie Squid Game ondertussen wel gezien. Maar wanneer verschijnt Squid Game seizoen 2 eigenlijk op Netflix?

Waar ging Squid Game ook alweer over?

De serie Squid Game vertelt het verhaal van Seong Gi-hun, en Koreaanse man die door zijn mislukte bedrijf in de schulden terecht gekomen is. Op een dag wordt hij in de metro gevraagd om een kinderspelletje te spelen. Na het spel krijgt hij een kaartje met een nummer om te bellen als hij een flinke prijzenpot wil verdienen. Dat nummer leidt hem naar een plek waar een groep volwassenen verschillende soorten kinderspellen moeten spelen die bij elke fout tot de dood kunnen leiden. Wie overleeft het en gaat er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor?

Squid Game seizoen 2

Best bekeken Netflix-serie ooit

Het eerste seizoen van Squid Game werd binnen een maand al meer dan 1,6 miljard keer bekeken. Daarmee verbrak de serie met grote afstand het record voor meest bekeken Netflix-serie. Je kunt dus wel zeggen dat de verwachtingen van de kijkers voor Squid Game seizoen 2 hoog zijn. Het is alleen nog de vraag of Squid Game die verwachtingen ook echt kan waarmaken.

squid game 2

Squid Game Seizoen 2

Regisseur Hwang Dong-Hyuk heeft in een interview met Vanity Fair laten weten dat seizoen 2 van Squid Game in 2023 of 2024 op Netflix te zien zal zijn. Over het verloop van de serie kan de maker nog niet veel kwijt aangezien hij nog maar drie pagina’s van het script heeft geschreven. Dat wordt nog eventjes geduld hebben dus …