Goed nieuws voor de doorgewinterde en diehard Squid Game-fans: Netflix organiseert een real-life Squid Game waar iedereen aan mee kan doen. Prijzengeld? Een “kleine” 4,56 miljoen dollar.

Squid Game gaat alle populariteit te boven

Squid Game is met 1,65 miljard kijkuren (!) in de eerste 28 dagen de succesvolste serie ooit op Netflix. De serie vertelt het verhaal van Seong Gi-hun, en Koreaanse man die door zijn mislukte bedrijf in de schulden terecht gekomen is. Op een dag wordt hij in de metro gevraagd om een kinderspelletje te spelen. Na het spel krijgt hij een kaartje met een nummer om te bellen als hij een flinke prijzenpot wil verdienen. Dat nummer leidt hem naar een plek waar een groep volwassenen verschillende soorten kinderspellen moeten spelen die bij elke fout tot de dood kunnen leiden. Wie overleeft het en gaat er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor? Wie weet, jijzelf wel in de nieuwe real-life Squid Game van Netflix.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Squid Game (@squidgamenetflix)

Squid Game: The Challenge

Om het succes van de serie verder uit te bouwen, organiseert Netflix nu een real-life versie van Squid Game. In de reality show moeten 456 échte spelers strijden om een bedrag van 4,56 miljoen dollar. Daarmee wordt het de grootste show ooit in de geschiedenis van reality-tv. De afvalrace bestaat uit zowel bekende als nieuwe spellen. De deelnemers moeten onderling strategieën moeten bedenken en bondgenootschappen smeden om uiteindelijk het enorme geldbedrag te winnen

Voor degenen die wat huiverig zijn om deel te nemen wegens het lot wat de afvallers in de serie stond te wachten: afvallers in de real-life Squid Game blijven ongedeerd. Ze worden alleen met lege handen naar huis gestuurd.

Fans van de dramaserie kunnen zich voorbereiden op een fascinerende en onvoorspelbare reis terwijl onze 456 echte deelnemers door de grootste spelshow ooit gaan, vol met spanningen en onverwachte wendingen”, aldus Brandon Riegg van Netflix.

Waar kan je je aanmelden voor de real-life Squid Game?

Klinkt dit alle je als muziek in de oren? Dan kan je je hier aanmelden voor de real-life Squid Game. Enige vereiste is dat je Engels moet spreken en ouder bent dan 21 jaar. Pak je kans!

Kan je geen genoeg krijgen van Squid Game? Dit is wanneer Squid Game seizoen 2 op Netflix verschijnt.