Entertainment

‘Squid Game’-regisseur praat over mogelijke rol Hollywood-ster in serie

squid game leonardo dicaprio

Squid Game houdt de gemoederen flink bezig: gaan de vervolgseizoenen het eerste seizoen overtreffen? Aan de casting zal het in elk geval niet liggen. Squid Game-regisseur Hwang Dong-hyuk praat over een mogelijke rol voor Leonardo DiCaprio in het vervolg van de wereldberoemde serie.

Squid Game seizoen 1

Squid Game werd afgelopen jaar de best bekeken serie ooit in de geschiedenis van de streamingservice. de serie won drie Golden Globe Awards. In het eerste seizoen nemen honderden mensen met geldnood het tegen elkaar op. De groep speelt kinderspelletjes met dood als gevolg voor de verliezers. Welke spellen we in het tweede seizoen te zien zullen krijgen is nog niet bekend. Wel bevestigde Hwang dat hij de spellen al klaar heeft.

View post on Instagram
 

Rol voor Leonardo DiCaprio in Squid Game seizoen 2?

Volgens Variety werd Hwang de vraag gesteld of hij een Hollywood-acteur zou overwegen om een rol te geven in Squid Game seizoen 2. Daarop antwoordde de regisseur dat dit niet op de planning staat voor het tweede seizoen, maar dat hij open staat voor het idee in de toekomst. ”Er speelt geen bekende Hollywood acteur in seizoen 2,” begon Hwang. ””We hebben er geen plan voor, maar als de kans zich voordoet, misschien in seizoen 3.”Het tweede seizoen speelt zich nog volledig af in Korea.

Leonardo DiCaprio heeft eerder al aangegeven groot fan te zijn van Squid Game. ”Misschien kunnen we hem vragen of hij mee wil doen aan de games.” Zien we hem wellicht verschijnen in seizoen 3 van Squid Game? De tijd zal het leren.

Tijdens de persconferentie bevestigde Hwang ook dat de camera’s voor het tweede seizoen van de serie gaan draaien in 2023. De eerste afleveringen worden in 2024 op het scherm verwacht. ”We beginnen volgend jaar met het filmen voor seizoen 2, het jaar daarna komen de afleveringen uit.” De filmmaker is van plan om het tweede seizoen niet alleen maar op de deelnemers te richten. Dit keer wilt Hwang dieper ingaan op de rol van de politie

De toekomst van Squid Game

Hwang werkt naast deel twee van van de serie ook aan een komedieshow over de ontwikkeling van Squid Game. Samen met de onverwachte impact die de show na de release had. Ook heeft de filmmaker nu al gesprekken met Netflix over een mogelijk derde seizoen van de serie.