Je gaat natuurlijk naar de sportschool om af te vallen of omdat je er gespierder uit wilt zien. In de gym is het vaak erg druk. Je wilt er dus wel goed voor de dag komen. Goede schoenen zijn een belangrijk onderdeel van zowel een goede training, als een goede look. Daarom laten we vandaag 10 toffe sportschoenen voor in de gym zien.

Sportschoenen voor in de gym

Schoenen zijn niet alleen belangrijk voor hoe je eruit ziet, ze zijn ook van essentieel belang voor de kwaliteit van je workout. We weten bijna zeker dat je met afgetrapte gympies niet net zoveel gewicht kunt tillen als wanneer je nieuwe, stevige sportschoenen aan hebt getrokken. Bovendien is de kans op blessures met slechte sportschoenen groter. Je kan bijvoorbeeld te kleine sportschoenen hebben waardoor je verkeerd gaat lopen, en dus ook op een verkeerde manier een oefening uitvoert.

sportschoenen voor in de gym

De perfecte sportschoen

Het gaat dus om stevigheid, grootte, comfort en de looks van de sportschoen. Het handige aan sportschoenen is dat ze niet alleen te gebruiken zijn in de gym. Je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken tijdens het hardlopen, thuis of bij een sportieve outfit. Het is dus belangrijk dat je sportschoen modieus is en niet te veel opvalt, waardoor je hem dus ook op andere gelegenheden kunt gebruiken.

Neem bijvoorbeeld de Nike Air Max 720, die lopen ideaal op een loopband, maar passen ook erg goed bij een sportieve outfit. Ook Reebok’s doen het erg goed in de sportschool en ze passen heel goed bij veel verschillende kledingstijlen, vooral als ze in het wit zijn.

Voor de Adidas liefhebbers staan er ook verschillende Adidas sportschoenen tussen. Bekijk ze hieronder en wie weet zit jouw perfecte sportschoen voor in de gym (of erbuiten) er wel tussen. Check hier onze suggesties voor sportschoenen voor in de gym.