Apple is niet de enige elektro-gigant die zijn intrede in de wereld van de elektrische auto’s gaat doen. Sony wil ook stappen gaan maken in deze branche. Met het bedrijf ‘Sony Mobility’ wil het bedrijf de autowereld gaan veroveren. Ze hebben in ieder geval een unicum: de auto’s van Sony krijgen een Playstation verbinding, vet!

Sony presenteert tweede auto

Op de CES techbeurs in Las Vegas laat Sony haar tweede automodel. De Sony Vision-S 02 is de tweede conceptauto van de tech-gigant. Twee jaar geleden kondigde Sony al de Vision-S 01 aan, maar verder dan een concept is het tot nu toe niet gekomen. Sony gaat de strijd met Apple en Google aan om zo goed mogelijke zelfrijdende auto’s te produceren. Hiervoor gebruikt Sony natuurlijk hun pronkstuk: de PlayStation.

Auto van sony

Elektrische auto vol schermen én verbinding met PlayStation

Het interieur van de Sony auto zit vol met schermen. Hierop kunnen passagiers werken of taken bijhouden terwijl ze onderweg zijn. Maar het leukste hiervan is dat de schermen ook draadloos contact kunnen maken met de PlayStation thuis. Dit betekent dat je via de cloud kunt gamen in de auto! Natuurlijk beschikken de schermen over de beste kwaliteit en beleef je de ervaring door middel van de surround-sound in de auto van Sony.

Sony auto

Met z’n allen gamen onderweg

Zie jij jezelf binnenkort al gamen terwijl je in de auto zit? Zelfs de bestuurder kan meedoen. Als het goed is, moet de Sony Vision-S 02 namelijk volledig zelfstandig kunnen gaan rijden. Hierdoor heb je alle tijd en ruimte om een potje FIFA onderweg te spelen, geniaal! De auto’s van de toekomst gaan er alleen maar dikker en dikker uitzien.

Sony stelt dat ze hun auto’s nu al testen op de openbare weg. Houd je ogen dus goed open, want wie weet spot je er wel één onderweg!