Je kent vast wel het gevoel dat je ineens zin hebt in een vette hap in bed. Wij hebben nu dé oplossing daarop gevonden. Met het nachtkastje kun je frituren vanuit bed. Daarnaast biedt dit technologische hoogstandje nog veel meer vette mogelijkheden.

Ingenieus nachtkastje

Het merk staat bekend om het uitbrengen van allerlei technische snufjes. Via een crowdfundingspagina zamelen ze geld in om zo hun concepten te realiseren. Nu komen ze met dit nachtkastje waarmee je vanuit je bed kunt frituren. Maar dat is nog lang niet alles. Je kunt namelijk met gemak een aantal drankjes kwijt in de gekoelde lade. Op die manier heb je je ontbijtje al klaar vanuit je bed! Beter gaat het niet worden… of toch wel?

De verschrikkelijke wekker is verleden tijd

We hebben allemaal een gruwelijke hekel aan het irritante geluid van de wekker. Met het Sobro nachtkastje is dat misselijkmakende geluid voorgoed verleden tijd. Je kan je mobiel namelijk verbinden met het kastje en zo een tijd instellen wanneer je wakker wil worden. In plaats van dat er een vervelend geluid uit de speakers komt. Schijnt de kast steeds feller licht. Hierdoor creëert het een handmatige zonsopgang. Zo word je op een natuurlijke en betere manier wakker.

Frituren vanuit bed

Wanneer je vervolgens uit bed stapt, springt er via een motion-sensor, aan de onderkant van het kastje, een lampje aan. Hierdoor heb je dus geen nachtlampje meer nodig. Als dat nog geen reden genoeg is om dit nachtkastje te kopen, dan hebben we nog meer vette snufjes voor je in petto. Door de verschillende aansluitmogelijkheden kun je jouw laptop of PS5-controller opladen. Je zou deze ingang ook kunnen gebruiken voor een friteuse. Lekker frituren vanuit je bed als je trek hebt in een late night snack, heerlijk! Als laatste kun je ook de kleur van de lampen bedienen vanuit een app en kun je jouw mobiel draadloos opladen door ‘m gewoon op het nachtkastje te leggen.