Cars & Bikes

Maak kennis met de allersnelste cabrio ter wereld

snelste cabrio ter wereld 5

Maak kennis met de Hennessey Venom F5 Revolution Spider, de snelste cabriolet op aarde. Lekker genieten van de wind door je haren als je met deze cabrio rondrijdt. Het is niet voor iedereen weggelegd. De auto is namelijk niet voor een appel en een ei te koop.

Hennessey Venom F5 Revolution Spider is een echte snelheidsduivel

De Hennessey Venom F5 Revolution Spider laat alle andere cabrio’s met gemak achter als je een dragrace doet. Met een grote snelheid is dit meer dan alleen een auto. Het is een krachtige motor op wielen. Hoewel de Spider-versie 8 kilogram zwaarder is dan de gesloten tegenhanger, doet dat niets af aan de prestaties. Max Verstappen mag dan de Red Bull RB19 besturen en gigantische snelheden bereiken, maar zelfs hij kan niet genieten van de open lucht.

De wereld leerde deze machine kennen tijdens de prestigieuze Monterey Car Week. Een evenement dat helemaal in het teken staat van exclusieve auto’s. Hier kunnen nieuwsgierige autoliefhebbers hun ogen uitkijken. De Venom F5 Revolution Spider stal de show met zijn verschijning. Het hele chassis en de carrosserie zijn gemaakt uit ultralicht en superstevig koolstofvezel, waardoor deze cabriolet niet alleen snel, maar ook erg duurzaam is.

Exclusieve auto

Wat het nog exclusiever maakt, is dat er maar twaalf exemplaren van de Venom F5 Revolution Spider worden gebouwd. En raad eens? Alle twaalf zijn al verkocht! Vijf van deze gelukkige eigenaren hebben zelfs gekozen voor een ‘bare carbon’ chassis. Hierdoor is de kracht van het koolstofvezel nog beter zichtbaar. Deze unieke schoonheid is niet te missen en zal zeker de aandacht trekken tijdens de aankomende Monterey Car Week.

Als je jong bent en op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, dan is de Hennessey Venom F5 Revolution Spider de perfecte keuze. Met zijn snelheid, ontwerp en exclusiviteit is deze cabriolet niet alleen de snelste ter wereld, maar ook de meest bijzondere carbrio ter wereld.