Waarschijnlijk bestel jij altijd dezelfde snack wanneer je een patatje haalt. Logisch, want je lievelingssnack is nu eenmaal iets persoonlijks. Dat moeten ze bij Frietzaak Bram Ladage ook hebben gedacht. Die snackbar organiseert namelijk dates op basis van je snack-suele voorkeur. Mocht jij uiteindelijk de ware hebben gevonden, dan wil de snackbar zelfs jullie huwelijk betalen. De snackbar-date zal plaats vinden op Valentijnsdag.

Inschrijven voor de snackbar-date

De actie van Bram Ladage heeft een komische toon. Toch hebben al 55 mensen zich aangemeld. Bij het inschrijven wordt er gevraagd naar je leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur en interesses. Even zo belangrijk zijn de vragen naar je lievelingssnack. Niets fijner dan een match die jouw passie voor kroketten of bamischijven deelt. Indien er een match is gevonden worden jullie allebei uitgenodigd voor de snackbar-date.

Hoe de date in z’n werk gaat

Bij de friettent zal ruimte zijn voor acht koppels, die door een gastheer- of vrouw zullen worden ontvangen met een drankje. De koppels zullen eerst gescheiden van elkaar zijn met een doek. Je ziet de vrouw aan de andere kant van het doek pas wanneer deze naar beneden valt. Vervolgens is er kans om jullie snacks te eten én elkaar beter te leren kennen. Misschien kom je er dan achter dat er niet alleen een lekker hapje op je bord ligt, maar er ook één tegenover je zit.

snackbar-date

Van snackbar-date naar snackbar-huwelijk

Bram Ladage zet hoog in met hun actie. Willen stellen een tweede date met elkaar, dan krijgen zij een waardebon van 5 euro voor een volgende snackbar-date. Is de vonk écht overgesprongen, dan betaalt Bram Ladage zelfs het huwelijk. De gelukkige stellen moeten dan wel minstens 5 jaar samenzijn.

Valentijnsdag

Mocht jij single zijn, van snacks houden én een dosis humor bezitten: schrijf je dan vooral in. Bij veel animo worden er namelijk meer rondes georganiseerd. Mocht jij al een partner hebben, dan ga je waarschijnlijk niet met elkaar naar de snackbar op Valentijnsdag. Indien je nog inspiratie nodig hebt, check dan de tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag.