Het zou zomaar kunnen dat je in 2018 nog steeds met een bouwvakkers-koelbox naar het strand en andere recreatieve gelegenheden gaat, maar vind je het niet eens tijd worden voor iets slimmers? Ja ja, de koelbox wordt met de mens slimmer, dus daarom laten we je kennis maken met Infinite! Deze verse smart-koeler heeft een aardig rijtje functies op de gebruiksaanwijzing staan!

Infinite Smart Koelbox 2 Infinite Smart Koelbox 5 Infinite Smart Koelbox 3 Infinite Smart Koelbox 1 Infinite Smart Koelbox

Infinite

Ja, het zal die brouwsels koud houden, maar dat is nog maar het begin. De Infinite-koeler zit ook vol met een draadloze oplader, Bluetooth-luidsprekers, een verwijderbare powerbank, een LED-zaklamp, een 360 ° -camera, een flesopener en een opbergdoos.

Hoe dan ook blijft het toch ook wel gewoon een beetje een koeler, omdat zijn primaire taak nog altijd het koel houden van vlees en bier is! Daarom beschikt ‘ie over een “chill divider” om verschillende items te scheiden en af ​​te koelen. Maar er is meer. Het beschikt ook over een verwijderbare snijplank, disposable borden, keukengerei en een blender.

Het enige probleem is dat ‘ie nog de verkoop in moet! Steun deze wereldverbeteraars dus op Indiegogo!