Waar Arjen Lubach vooral bekend staat om zijn razend populaire programma ‘Zondag met Lubach’, heeft hij ook een eigen theatershow gehad. De stand-up comedian show van Arjen Lubach is nu op Netflix te zien en dat is absoluut het kijken waard.

Eigen show van Arjen Lubach staat op Netflix

Een fan zorgde ervoor dat Arjen Lubach voet zette in het theater om te vertellen over zijn zoektocht naar de geheimen van het leven. In de show zien we Arjen Lubach zoals nooit tevoren. In zijn wekelijkse tv-programma vertelt hij het nieuws van de week op een ludieke manier, in de theatershow geeft hij een ware show weg.

Arjen Lubach Live! (2019)

Arjen Lubach Live! (uit 2019) is vanaf nu te zien op Netflix. Naast het vertellen van grappen zit er ook een dosis muziek in verwerkt. Zoals we van hem weten, komt er ook in de muziek genoeg humor voorbij. We garanderen je dat je in deze 1 uur en 39 minuten je lachspieren aan het werk zet.

Het succes van Zondag met Lubach

Met zijn programma Zondag met Lubach boekte hij het ene na het andere succes. In 2017 pakte hij met zijn team de Gouden Televizierring. En terecht, want zelden keken we een programma dat zo scherp wist in te spelen op de actualiteiten als dat Lubach dat deed, van achter zijn bureau met zijn pen in zijn hand. Het komische ‘news anchor’ typetje was niet alleen lachwekkend, maar wist er ook iedere week voor te zorgen dat je na de aflevering nog even door bleef denken aan wat er zojuist door Arjen aan het licht was gebracht. Confronterend pijnlijk, met grote regelmaat. Enorme (internationale) successen met nog veel grotere regelmaat. Bekijk bijvoorbeeld hoe Arjen Lubach het Europese Parlement keihard aanpakt.

Het vermogen van Arjen Lubach

Met zijn theatershows en programma’s heeft hij het goed voor elkaar. Hij verdient flink bij de publieke omroep en ook de shows doet hij niet voor niets. Daarom is het vermogen van Arjen Lubach om over naar huis te schrijven.