We come bearing good news folks: Shooter seizoen 3 is besteld door de Amerikaanse zender USA, zo melden onze vrienden van MAN MAN.

Nadat het tweede seizoen nogal abrupt ten einde kwam dankzij een ongelukje, is er nu dus goed nieuws. Tijdens een familie-uitje, brak hoofdpersonage Ryan Philippe (Bob Lee Swagger) zijn been. Philippe verwachtte dat hij weer op tijd hersteld zou zijn om het tweede seizoen af te kunnen maken, maar niets bleek minder waar.

Omdat het dus allemaal net wat anders liep, moest het team improviseren. Dit leidde er uiteindelijk toe dat seizoen 2 op een vreemde manier ten einde kwam. Veel kijkers vroegen zich af wanneer de volgende aflevering zou komen, maar werden geconfronteerd met het feit dat het seizoen toch echt ten einde was. Gelukkig is daar dan nu, seizoen 3!

Shooter seizoen 3

Aangezien de eerste twee seizoenen te zien zijn via Netflix, verwachten wij dat ook seizoen 3 van Shooter op Netflix zal verschijnen. Maar of dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn, is vooralsnog onduidelijk. De opnames starten komende maand, dus de makers zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de opnames van het nieuwe seizoen. We zullen dus nog heel even moeten wachten, maar de kans dat we Shooter seizoen 3 in 2018 mogen aanschouwen lijkt erg groot.

SHOOTER/SEASON3 (@followthroughbuck)

Een bericht gedeeld door ryan (@ryanphillippe) op

De exacte release date is nog niet bekend, maar er valt wel een schatting te maken. Het eerste seizoen werd namelijk gelanceerd in november 2016 en het vervolg daarvan kwam in juli 2017. Wij verwachten dan ook dat het derde seizoen tussen deze maanden zal uitkomen.