Seks is fijn, maar zoals vaker wordt het een stuk minder naar mate je langer bij elkaar bent. Is het in het begin nog super spannend en is het elke weer vuurwerk tussen de lakens, na een paar jaar is de inspiratie vaak ver te zoeken. Jammer, want met een beetje fantasie en een gezonde dosis lef kun je jouw seksleven weer totaal oppeppen. Bijvoorbeeld met een keer seks onder de douche. Dat klinkt wellicht onhandig, maar als het het nog nooit hebt gedaan is het een belevenis om zeker eens te proberen.

Het kan wel: seks onder de douche

Seks onder het douchen klinkt lekker, maar de uitvoering gaat lang niet altijd perfect. Die douchestraal is namelijk ontworpen voor één persoon en dus staat de anders met een beetje pech gewoon te koukleumen. Dat kan anders. Onderstaande vier posities zijn niet alleen aangenaam en comfortabel, het is superspannend om het uitgebreid in praktijk te brengen.

Bend over

Doggy-style, maar dan onder de douche. Goede tip: zorg ervoor dat je houvast hebt om gevaarlijke glijpartijen te voorkomen. Zorg er dus voor dat zij de douchestang goed vast kan houden. Wil je dit standje vaker uitproberen, overweeg dan om anti-slip elementen op de vloer aan te brengen.

Doe meer met de douchekop

De ene vrouw is de ander niet, dus ook onder de douche kan het lastig zijn om je partner echt naar een hoogtepunt te brengen. Focus je daarom niet alleen op het hebben van seks onder de douche, neem ook de tijd om te kijken wat zij fijn vindt.Wil je er wel een feest van maken, richt dan de waterstraal van de douchekop op haar clitoris. Grote kans dat ze het superlekker vindt.

seks onder de douche

Doe eens gek: cowgirl in bad

Heb je de luxe van een ligbad, doe dan eens gek! Seks onder de douche is leuk, maar in bad minstens net zo’n feestje. Allereerst moet je ervoor zorgen dat jij alvast in bad ligt. Op die manier is het voor haar extra verleidelijk om in de cowgirl positie plaats te nemen. Zorg er overigens wel voor dat het bad nog niet helemaal vol is anders stroomt het binnen de kortste keren over.

Voorspel onder de douche

Goede seks betekent niet altijd dat het gaat om de echte daad. Soms is juist de aanloop veel lekkerder. Komt goed uit, want de douche is de ideale plek om elkaar helemaal in de stemming te brengen. Je kunt elkaar ongegeneerd aanraken en opwinden. Zorg er wel voor dat je geen zeepresten aan je handen en vingers hebt zitten als je haar wilt verwennen. Zeep en shampoo zijn namelijk niet echt bevorderlijk voor haar vagina.

Voorspel in bad

Geen beter spel dan een uitgebreid voorspel. Ben je klaar met het badderen, laat haar dan plaats nemen op de badrand en ga haar in die positie oraal verwennen. Gezien de beperkte mogelijkheden om zich ergens aan vast te houden is de kans groot dan ze je hoofd vastpakt. Eerlijk is eerlijk: de meeste mannen vinden dat bijzonder lekker. Heeft ze genoten, dan draai je de rollen om. Prima manier om in de stemming te komen!