Natuurlijk heeft de ochtenderectie niks te maken met zin in seks, maar als je partner denkt van wel, dan is dat een goede reden om ervan te profiteren. Om het maar direct duidelijk te etaleren: niks is lekkerder dan wakker worden door middel van ochtendseks. Dat wil niet zeggen dat je er direct werk van moet maken, een sensueel begin is in dit geval het beste begin. Met een beetje fantasie krijg je haar in de ochtenduren ook al goed op gang en met de volgende standjes gaat dat zeker lukken.

Missionaris is altijd goed

Goed, deze is dus perfect als weinig zin hebt om je echt helemaal in het zweet te werken. Zorg er in ieder gewoon voor dat je beiden naakt slaapt. Dat is niet alleen gezond voor je lichaam, maar ook bijzonder handig als je van te voren al weet dat je zin hebt in seks om 06.30 uur. Maak haar rustig wakker en kruip er bovenop, grote kans dat ze zich volledig aan je overgeeft.

ochtendseks

Lepeltje, lepeltje

Als je het helemaal makkelijk wil doen dan is spooning ideaal. Je vrijt op dezelfde manier als dat je in slaap bent gevallen (als het goed is). Wil je haar extra in de stemming brengen, zorg dan dat je kruis tegen haar goddelijke billen aanligt en maak haar teder wakker. Grote kans dat ze uit zichzelf haar billen tegen je aandrukt, je kan dan altijd zeggen dat zij is begonnen met de ochtendseks.

Omgekeerde missionaris

Mocht je ondanks alles toch kritisch zijn op de adem van je partner in de ochtenduren, pak dan niet gelijk de tandpasta, maar zorg ervoor dat ze op haar buik ligt. Het grote voordeel: je verschaft je op die manier heel eenvoudig toegang, bovendien vindt ze het waarschijnlijk zalig om op die manier de dag te beginnen. Gewoon er rustig bovenop gaan liggen, maar gebruik niet je hele gewicht.

ochtendseks

Ook ideaal: seks onder de douche

Na het wakker worden even douchen is een goede gewoonte en is net zo belangrijk als een goed ontbijt. Het bijkomende voordeel is dat het heerlijk is om tijdens het douchen even van bil te gaan. Als ze er niet aan gewend is om te douchen, dan is dit het moment om haar kennis te laten maken met je ochtenderectie. Bovendien, zeg nou zelf, welke vrouw kan dat nou niet waarderen?