Iedereen houdt ervan om een goede film op te zetten, al kan het genre nogal eens verschillen. De één heeft misschien meer met fantasy-films (goed nieuws: alle Harry Potter films komen terug naar het witte doek), terwijl een ander het houdt bij een vette actiefilm. Droom jij over je eigen privébioscoop, dan kan het zomaar eens zijn dat je behoorlijk jaloers bent op deze schuur.

Privébioscoop bevindt zich in doodgewone schuur

Op het eerste ogenblik lijkt de schuur in kwestie een doodnormale opslagplaats. Misschien kan het zelfs een sportsbar zijn. Eerder zagen we namelijk al die legendarische sportsbar in iemands achtertuin voorbijkomen. Toch zou je niet vermoeden dat het hier gaat om een echte privébioscoop, met alle extra’s die je ook in een normale bioscoop zou verwachten.

privébioscoopprivébioscoop

Werkelijk aan alles gedacht

Het draait allemaal om de inrichting. Foto’s van de schuur en de inrichting laten namelijk zien dat er bij het interieur aan werkelijk alles is gedacht. Zo zijn er rode stoelen aangebracht, die waarschijnlijk niet onderdoen voor de ‘echte’ rode stoelen waar je zo heerlijk in kunt wegzakken. Met een HD-projector is er gezorgd voor optimaal beeld in de privébioscoop.

privébioscoop

Privébioscoop lijkt levensecht vanwege oog voor details

Details zijn erg belangrijk om het complete plaatje af te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de grote bakken waar je snoep kunt scheppen? Ook een filmposter bevestigt nogmaals het idee dat er bij deze privébioscoop aan werkelijk alles is gedacht. Om het geheel af te maken is er gezorgd voor plafondverlichting. Het beeld is hiermee af.

film privébioscoop

In alle rust en stijl een film kijken

Goed, om ditzelfde bouwwerk in je eigen tuin na te bouwen zul je waarschijnlijk de nodige kosten, tijd en ruimte moeten bezitten. Toch lijkt het ons meer dan de moeite waard. In elk geval hoef je je niet langer zorgen te maken over die 10 verschillende soorten bioscoopbezoekers waar je normaal last van hebt.