Sarah van Soelen kennen de meeste waarschijnlijk als de ex van zanger André Hazes. Vanaf het begin van hun relatie werd Sarah op de voet gevolgd door de media. Ondanks dat de twee niet meer samen zijn heeft Sarah er veel fans bijgekregen de afgelopen tijd.

Wie is Sarah van Soelen?

Sarah van Soelen is geboren in Vlaardingen. Zij is de dochter van Rudolf, de directeur van de op één na grootste lampenfabriek in Nederland. De 25-jarige woont inmiddels in Rotterdam. Het was de bedoeling dat Sarah samen met André Hazes in het stulpje van zo’n acht ton zou gaan wonen. Ze hadden het huis samen gekocht, maar niet lang daarna gingen de twee uit elkaar. Nu is Sarah de enige eigenaar van het huis. Voor werk is Sarah actief in de modellenwereld en is te herkennen als één van de gezichten van de winkel Chica’s Winny & Alice. Zo poseert ze op Instagram in kleding van het merk en werkt ze zelf ook in de winkel.

Influencer in hart en nieren

Naast het modellenwerk valt Sarah ook onder de categorie influencer. Daar hoort natuurlijk een Instagram-page bij. De geboren Vlaardingse heeft ondertussen al 203.000 volgers bij elkaar weten te krijgen. Toen ze net met André omging was het aantal volgers ongeveer een kwart van dat aantal. Maar André is overigens niet de enige reden hoe Sarah aan haar volgers gekomen is. De nieuwe Instagram-post van het model laat je precies zien waarom. Sarah verblijft op het moment op Ibiza waar ze haar volgers verwent met talloze foto’s en video’s. Maar het plaatje wat de influencer gister deelde met haar volgers bracht toch wel verreweg de meeste bewondering op.

Nieuwe Instagram-post

Sarah is op de foto te zien met, nou ja, niet veel. Ze draagt een kleine bikini en een hoed, maar dat is het dan ook wel. In de beschrijving staat: WELCOME TO ParcoIbiza, samen met een palmboom- en bloemen-icoontje. Ook al valt er niet veel te zien van de ParcoIbiza camping zelf…

Bewonder hieronder de nieuwe post van Sarah van Soelen samen met nog wat meer foto’s van haar Instagram-page: