Wat krijg je als je zomerse temperaturen combineert met goede muziek, steengoed eten, een oud schip en de mogelijkheid voor het nemen van een duik? Dan krijg je Sammie Sangria, een toffe nieuwe hotspot in Amsterdam voor deze zomer.

Sammie Sangria: zomer op het oude Veronicaschip

Een zonnedek, een bar, terras, een legendarisch oud schip, goed eten en muziek: alles bij elkaar klinkt het alsof we het hebben over een festivalvakantie, een cruise of een wilde fantasie voor een ideale zomerplek. Extra leuk dan ook om te kunnen zeggen: deze plek bestaat. Althans, binnenkort. Sammie Sangria verrijkt de hoofdstad deze zomer met nog een plek waar niet alleen gechilld en gegeten kan worden, maar waar ook zwemmen geen probleem is.

De zomer in Amsterdam

Het oude Veronicaschip en de bijbehorende kade worden deze zomer omgedoopt tot een plek voor een avond met je vrienden, een borrel na je werk, of voor het indruk maken op je leuke date. Naast een goede sfeer vind je er een bar die je voorziet van goede koude dranken. Honger gekregen van al het zwemmen of het harde chillen? Dan zit je met het eten van de mannen van Sjefietshe helemaal goed.

Sammie Sangria is vanaf 3 juli elke donderdag tot en met zondag open en is te bereiken met de pont richting de NDSM-pier. Check de website voor meer informatie.