Buiten je relatie treden is nog altijd iets waar je niet mee in aanraking wil komen. Het klinkt heel spannend natuurlijk, het bed met een ander delen, maar in de meeste gevallen loopt het op een totale deceptie. Er is één uitzondering op de regel: als je eigen vriendin het zelf voorstelt, bijvoorbeeld in de vorm van een trio. Of nog beter: het cadeau krijgen voor je verjaardag. Dit laatste overkwam de 40-jarige vriend van ex-natuurfilmster Samantha Saint.

Samantha Saint

Samantha Saint… voor de fanatieke natuurfilm-liefhebbers zal deze naam geen onbekende zijn. Deze 34-jarige blondine uit de Verenigde Staten heeft een scala aan natuurfilms achter haar naam staan. Tegenwoordig is de Amerikaanse niet meer ‘op het witte doek’ te zien, maar heeft ze nog wel een OnlyFans-account. Hier laat ze niets aan de verbeelding van haar fans over en doet ze letterlijk alles wat je maar wenst. Samantha’s nieuwe job levert haar tienduizenden euro’s per maand op.

Gelukkige relatie

Samantha is inmiddels al een aantal jaar gelukkig samen met haar vriend, die tevens haar allergrootste fan is. In de podcast ‘Private Talks’ werd Samantha gevraagd naar haar meest romantische gebaar. Hier had ze een erg opvallend antwoord op: ze gaf haar vriend namelijk een mini-orgie cadeau!

De 40-jarige vriend van Samantha koos zelf een aantal natuurfilmsterren uit, die Samantha toevalligerwijs ook nog eens persoonlijk kende. De blondine deed zelf niet mee aan het spektakel: “Terwijl hij die avond bezig was met mijn vriendinnen was ik volop van bil aan het gaan met iemand anders in een aangrenzende kamer.”

Het is niet de eerste keer dat dit soort cadeaus uitgedeeld worden, ook Bonnie Locket gaf haar vriend een vergelijkbaar, bijzonder cadeau. En voor de mensen die beweren Samantha Saint nog nooit te hebben gezien, we hebben hieronder haar beste foto’s op een rijtje gezet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha Saint (@samantha_saint)