Lisa ter Horst heeft de smaak te pakken. Het Nederlandse OnlyFans-model is zwaar in trek (pun intended). Dusdanig zelfs, dat zij bakken met geld opstrijkt met haar nieuwe ‘hobby’. In een video onthult de OnlyFans-actrice zonder blikken of blozen hoeveel centen haar dat daadwerkelijk oplevert, evenals waar die stacks aan besteed worden.

Nederlandse OnlyFans model Lisa ter Horst kapitaliseert op verveling

Zo een pittige video biedt een prima verdienmodel namelijk. Miljoenen mannen geven gehoor aan het vrouwelijke schoon op OnlyFans. De opzet van het platform is simpel: je kunt een abonnement nemen op je favoriete entertainer, variërend van 5 tot 50 dollar. Vooral de vorm van ‘adult entertainer’ zorgt voor een immense toestroom aan traffic en daarmee geld voor het platform, evenals het kanaal of persoon.

Die toestroom is deels te danken aan de periode waarbij alles en iedereen braaf binnen zat. De verveling combineren met hormonen zogezegd – je kent de resultaten daarvan ongetwijfeld. Ook het Nederlandse OnlyFans-model Lisa ter Horst plukt de vruchten van deze ontwikkeling.

lisa ter horst

Lisa ter Horst verdient meer dan je baas

Terug naar het Nederlandse OnlyFans-model Lisa ter Horst. Deze jongedame kan met haar subs inmiddels een riante levensstijl financieren. Een waarbij zij eigenlijk helemaal geen man meer nodig heeft. Dan wel een legertje mannen, op remote welteverstaan. Of een ‘mede-acteur’. En dat is goed voor zo een 50 à 60.000 euro, per maand. Het 22-jarige Nederlandse OnlyFans-model vertelt zelfs dat zij ooit 13.000 euro verdiend heeft met één video van 2:50 minuten.

De schoonheidsspecialiste van beroep – al lijkt Lisa ter Horst toch een andere carrière te zijn ingeslagen inmiddels – maakte eerst furore op Instagram. De overstap naar OnlyFans is echter zo lucratief geweest dat haar Instagram-pagina van de aardbodem is verdwenen. Of dat kwam door de edgy kiekjes? Heel waarschijnlijk. Het verdwijnen van deze verschijning achter een ‘betaalmuur’ heeft Lisa ter Horst daarentegen zeker geen windeieren gelegd.

Nederlandse only fans model Lisa ter Horst Nederlandse only fans model Lisa ter Horst

Investeren in Amsterdams vastgoed dan maar? Welneen. Lisa ter Horst neemt het ervan, in de P.C. Hoofstraat welteverstaan. Daar tikt zij schaamteloos bedragen af van 1665 euro en 4100 euro voor dure kledingmerken. Ja ah, het ziet er allemaal zo makkelijk uit natuurlijk. Maar waarom ook niet als je het geld hebt?

Kijk hieronder de video waarin het Nederlandse OnlyFans-model Lisa ter Horst een kijkje in haar leven geeft:

Foto’s: Instagram Nederlandse OnlyFans-model Lisa ter Horst.