Entertainment

Het salaris en vermogen van René van der Gijp

René van der Gijp autocollectie

René van der Gijp is misschien wel één van de bekendste en meest opvallende verschijningen op de tv van dit moment. Samen met zijn compagnons Wilfred Genee en Johan Derksen zit hij iedere maandag en vrijdag aan de Veronica Inside-tafel. Dat programma legt de mannen natuurlijk geen windeieren. Vanaf januari 2022 krijgt het trio zelfs een dagelijkse talkshow, wat naar alle waarschijnlijkheid nog meer geld in het laatje brengt. Hier lees je wat het vermogen is van René van der Gijp.

René van der Gijp is niet te missen op tv

Al jaren zitten honderdduizenden mensen maandag- en vrijdagavond voor de tv om te kijken naar de mannen van VI. Of het nou, Voetbal International, Voetbal Inside, De Oranjezomer of Veronica Inside is, het maakt allemaal niets uit. Ze deze mannen samen aan tafel, laat ze lekker lullen over sport (en bijzaken) en je hebt gegarandeerd een geweldig programma, al meer dan twintig jaar lang. Dat de heren goed verdienden, bleek al nadat hun contract met Talpa was uitgelekt. René van der Gijp profiteert hier ook flink van. Laten we eens kijken naar het vermogen van René van der Gijp.

Watch on YouTube

De heren van VI verdienen een dik salaris bij Talpa

Sponsoren of niet, de mannen verdienen altijd bakken met geld aan hun programma. Zowel René van der Gijp als Johan Derksen verdienen een mooie 500.000 euro voor een beetje slap lullen op tv, dat is 150.000 euro meer dan in de tijd bij RTL. Johan Derksen is zo vrijgevig om (per ongeluk) de helft van zijn salaris te schenken aan een goed doel. Wilfred Genee verdient nog iets meer dan zijn twee ‘goede vrienden’. De presentator mag ieder jaar 700.000 euro bijschrijven, dit komt omdat hij naast dit programma ook andere shows en de ochtendshow op de radio presenteert. Met zo’n dik salaris kan het niet anders dan dat René van der Gijp een flink vermogen heeft.

Het vermogen van René van der Gijp

Ja hoor, het vermogen van René van der Gijp wordt geschat op een dikke 3,5 miljoen euro. Dit komt natuurlijk door het flinke salaris van Veronica Inside, maar ook door zijn vastgoedinvesteringen. Zo heeft René van der Gijp een mooi appartementje aan de kust van Scheveningen, lekker man!

Watch on YouTube